Magazin > VIP
43412 ogledov

Massi javno Ani Kobal: "Da greš k mamici, ne spada k vrhunskem športu"

Andrea Massi MMC RTV SLO
Je bil spet preoster?

Novinarka in nekdanja smučarka Ana Kobal je v oddaji pred sobotnim ženskim veleslalomom gostila Andreo Massija. Ko ga je vprašala, ali je za tekmovalke med sezono psihološki izziv, da ne morejo domov, si spočiti in videti svoje družine, ji je Massi odgovoril na zelo osebni ravni. 

"To miselnost imaš ti, ki si živela v enem okolju, ki je delal velike napake. To, da prideš domov in greš k mamici, ne spada k vrhunskemu športu. Je kruta zadeva, je profesionalizem, zaslužki so visoki, ker ti ljudje dobro zaslužijo, in žal te stvari ne pridejo v poštev. Te poti domov in nazaj vzamejo ogromno energije in fokusa," ji je iskreno odgovoril Massi, ki je še dodal, da je za tekmovalke med sezono tudi priporočljivo, da čim manj časa preživijo na družbenih omrežjih. 

No, naj dodamo, da bi morda drugače govoril, če sam ne bi imel svojega dekleta, Tine Maze, nekoč vso sezono ob sebi in ona njega, o čemer so se strinjali tudi komentatorji na spletu. 

A iskren ni bil ne le do Ane, temveč tudi do Ilke Štuhec, za katero je dejal, da on take tekmovalke ne bi dal na start sobotne tekme. Da je iskren in da marsikomu v preteklosti njegov način ni bil po godu, pa je priznal tudi sam. 

 

Komentarjev 10
  • serkookaf 05:07 19.januar 2021.

    www︎.︎Duterte︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • Avatar Zala
    Zala 02:10 19.januar 2021.

    Se strinjam z Massijm. Če si profesionalec, potem je vse podrejeno športu. Veliko, veliko je odrekanja, ampak odločitev je na vsakem posamezniku/posameznici. Tina je zreduciala vse kar ni bilo nujno potrebno, na minimum.

  • Janez_53 22:17 18.januar 2021.

    Kdo si pa ti, Massi, da se tako norčuješ iz ljudi in jih omalovažuješ? Najdi si pametnejše delo.

Sorodne novice