Magazin > VIP
69 ogledov

Darinka iz Kmetije gleda le še nase

Gvido, Kmetija Nov začetek, Darinka Planet TV
Darinka iz šova Kmetija: Nov začetek si želi v nov šov. Kaj o njeni želji pravi družina?

Darinki se je po šovu Kmetija: Nov začetek, v katerem je prišla celo do finala, odprl popolnoma nov svet, zato se želi preizkusiti tudi v novem Planetovem šovu Bilo je nekoč. "Iz Kmetije: Nov začetek sem prišla popolnoma spremenjena. Šov človeka spremeni. Spoznala sem, da smo ljudje včasih lahko zelo nesramni in da prehitro sodimo o drugih,“ je za naš portal povedala Darinka in dodala, da jo pri njeni nameri podpira le hčerka.

"Hči je bila tista, ki me je prijavila v šov Kmetija: Nov začetek, ker sem bila po sinovi smrti popolnoma iz sebe. V Bilo je nekoč sem se prijavila sama. Hčerka me podpira, moj prijatelj pa je spet proti, a se nanj ne oziram. Gledam le še nase,“ je še dodala simpatična Darinka.

Preberite še, kateri znani obrazi si želijo v šov Bilo je nekoč.

Komentarjev 5
  • YASSIR 15:10 01.februar 2016.

    Saj ne bo sprejeta.Mislim da je dovolj šinfala že v kmetiji.Tega dedca ima pa samo zato da živi pri njem in to je to. Saj je 20 let starejši od nje in se mu zdi po ...prikaži več mojem vse skupaj malo neumno da se taka stara ženska prijavlja vsak šov.ista je kot Suzana jakši ona bi šla tako v vsak šov.

  • Five 09:00 01.februar 2016.

    Dobra volja je najbolja!

  • smejka 08:56 01.februar 2016.

    Ti šovi delajo ljudi res nore.Prav je, da ženska misli s svojo glavo, ampak, če je nekdo v zvezi se vsaj pogovori in uskladi poglede.Da ji ni mar kaj partner meni...potem ona njemu ni partner.Menim, da svoja leta lahko super ...prikaži več preživi tudi brez teh trapastih oddaj...pa brez zamere.