Magazin > VIP
1863 ogledov

Legendarni kitarist je že imel napisano poslovilno pismo

dave navarro
Priznal je, da je razmišljal o samomoru.

V luči smrti Anthonyja Bourdaina, Chrisa Cornella in Kate Spade je o samomoru in duševnih stiskah spregovoril nekdanji član skupine Red Hot Chili Peppers, Dave Navarro. "Ne morem govoriti o mislih in dejanjih drugih ljudi, lahko pa govorim o svojih izkušnjah. Bil sem tam, napisal sem poslovilno pismo, imel sem načrt, cel kup zdravil in razdelano, kako bom svoje imetje razdelil med družinske člane. Bil sem pripravljen na odhod,“ je na Instagramu razkril glasbenik, ki si je na srečo še pravi čas poiskal pomoč. "Pogovoril sem se s prijatelji in ljubljenimi osebami. Hodil sem na terapije, bil sem na psihiatriji, jemal alternativna zdravila, bil sem celo hospitaliziran. Naredil sem vse, kar je bilo potrebno.“

To sicer ni bilo prvič, da je Navarro spregovoril o svojih težavah. Odkrit je bil že glede odvisnosti od prepovedanih substanc, javno je govoril tudi o svojem težavnem otroštvu, ki je bilo polno nasilja. Njegovo mamo je umoril njen partner, ko je bilo Davu 15 let.
"Naučil sem se, da se skozi proces okoliščine in čustva spremenijo. Vesolje se ves čas spreminja. Narejeni smo iz iste materije. Tudi mi se ves čas spreminjamo in rastemo. /.../ Zdrži in dovoli, da se proces in oblika spremenita. S 100-odstotno gotovostjo lahko trdim, da se bosta,“ še pravi zvezdnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.