Magazin > VIP
13009 ogledov

David Amaro srečen v Aljaževem objemu

david amaro Instagram
Pravijo, da za vsakogar enkrat posije sonce, videti je, da je zdaj posijalo tudi za Davida.

David Amaro je pred leti marsikoga presenetil, ko je po sodelovanju v oddaji Znan obraz ima svoj glas odkrito razkril svojo spolno usmerjenost ter povedal, da žal do takrat sreče v ljubezni še ni našel. A pred kratkim je na svojem Instagramovem profilu objavil fotografijo s svojim prijateljem in s tem sprožil številna ugibanja. Zanimalo nas je, ali je prijatelj na sliki morda le njegova dolgo iskana ljubezen, zato smo ga poklicali in prosili za pojasnilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Amaro (@davidamaro__)


"Z Aljažem sva se spoznala pred približno letom in pol. Nisva se preveč poglabljala v to, kje, kaj in kako objaviva. Preprosto sva objavila skupno fotografijo z morja, tako kot vsak par. S tem simpatičnim Instagramovim sporočilom pa sva sprožila vse to … in smo tu, kjer smo (smeh)," je povedal. Ker nas je seveda zanimalo malo več o njuni zvezi, David pa ne želi vsega skupaj obešati na veliki zvon, smo morali biti kar vztrajni, da nam je zaupal še malce več o njuni zvezi: "Glede najine podobnosti lahko rečem, da sva si verjetno podobna v tem, da imava oba res rada morje, naravo in šport. Aljaž sicer obožuje gore, jaz pa nad njimi nisem najbolj navdušen. Tako, da je on do 10 – ih zjutraj že na vrhu Triglava, jaz pa se ravno zbudim."

In kako to, da sta se za razkritje njune zveze odločila šele zdaj, po letu in pol? "Nekako vseeno sva res raje počakala z objavo fotografije in je nisva objavila iz svojih preteklih dopustovanj, saj sva se zavedala, da ko se to zgodi, bo zveza avtomatično na očeh javnosti ... to pa je tako zame kot zanj prvič in človek mora v to vstopiti šele takrat, ko to res, res, res začuti." Sta si skupaj ustvarila tudi že dom? "Tako je. In za zdaj skupno gospodinjstvo prav lepo funkcionira."

Tako pa je naš paparac ujel zaljubljenega Amara, ko fanta še ni razkril javnosti. 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 11:12 09.avgust 2022.

    A so ti ljudje po 3 ure dnevno v fitnesu, da so tako izklesani?! V čem je finta?!