Magazin > VIP
30668 ogledov

Deja Gjerkeš iz Kmetije po šovu shujšala

Deja Gjerkeš POP TV
Že v šovu je izgubila 20 kilogramov.

Dejo Gjerkeš smo lani gledali v šovu Kmetija, ki so ga predvajali na POP TV. V šov je vstopila s svojim očetom Damijanom.
Po koncu šova nam je Deja zaupala, da je na posestvu izgubila 20 kilogramov, na svojih najnovejših fotografijah pa je videti še vitkejša. Je zunaj še dodatno shujšala? "Drži, ne vem pa, koliko kilogramov sem izgubila, saj na to nisem pozorna," je za Žurnal24 povedala Deja in dodala, da se ni držala nobene diete, ampak so kilogrami kopneli sami od sebe. "Veliko delam, to je verjetno razlog," je še dodala.

Deja sicer še vedno dela v lokalu, v katerem je delala pred šovom. V javnosti jo še vedno prepoznavajo in jo sprašujejo o dogajanju v Kmetiji. Glede na to, da bo jeseni na sporedu šov Bar in da je Deja izkušena gostinka, nas je zanimalo, ali bi jo mikala prijava v ta šov. "Mogoče, če bi bilo drugače. Če bi bilo pokazano tako, kot je bilo v resnici, in ne bi nič prirejali, kot so Kmetijo."



Spomnimo. Deja je bila po koncu šova do produkcije POP TV zelo kritična, češ da so njo in njenega očeta prikazali v slabi luči, za razliko od Sabine, njune velike nasprotnice. Več o tem lahko preberete TUKAJ

Deja Gjeršek, Milena Žižek, Damijan Gjeršek Magazin To sta Dejina sestra in mama
Komentarjev 4
  • mižimaži 10:25 14.junij 2018.

    admin...pa ne da te resnica boli ?...zakaj brišeš ???