Magazin > VIP
356 ogledov

Denis Avdić je postal očka

Ana, Denis Avdić Ana Fetih
Priljubljeni radijski voditelj Denis Avdić je danes prvič postal očka.

Iz Radia 1 so sporočili, da je Denis Avdić danes popoldne povil svojega prvorojenca."Voditelj jutranjega programa Radia 1, Denis Avdić, je očka! S partnerico Ano sta danes minuto pred 4. popoldne rodila malega korenjaka - Tima!" so zapisali na svoji uradni spletni strani. Radijski voditelj, ki je v soboto osvojil že četrtega viktorja, nam je že januarja zaupal, da bosta z izbranko Ano dobila sina.

Novopečenega očka smo hoteli vprašati o prvih vtisih po porodu, a je zaenkrat še nedosegljiv.

Sicer pa smo Ano še v soboto ujeli na podelitvi viktorjev, ko je še pričakovala, da bo rodila čez dva tedna. Prikupna Denisova izbranka nam je povedala, da je doma ona tista 'ta zabavnejša', vendar je v prihodnosti na radiu ali televiziji vseeno ne bomo videli, saj se ukvarja s povsem drugimi stvarmi. In čeprav je bila do ušes nasmejana, je priznala, da ji do žuranja ni, je pa tik pred porodom vseeno prišla podpret svojega dragega, ki je bil tudi eden od voditeljev letošnjih Viktorjev.

Komentarjev 6
  • Oxxo 21:45 18.marec 2013.

    Očitno ne veste kaj je to Stand up komedija. In žalitve so del te kulture. tudi na svoj račun.Je pa res, da se Denis počasi že ponavlja in postaja zlajan... Tako to je - še malo kilometrine na radiju ...prikaži več in bo tudi njegova zvezda na slo sceni (kakršnakoli že je) manj bleščeča. Tip se bo izpel.Bodo pa mnenja vedno različna. In tako je tudi prav. Zato obstajajo na radiju določene tipke KLIK in že lahko poslušašte MODRIJANE in NJIHOVO ROŽICO... ki so mimogrede tudi že OUT in evo - živi pa doživi... da izlajnana harmonika - dobi viktorja. Vidite - imam svoje mnenje, ki pa spet nekomu ne bo všeč. Ampak tako je v življenju.

  • dragec 21:03 18.marec 2013.

    Kaj če bi ti Denis blagoslovil ženo in bi ti dobil malega ćefur - slovenca

  • Avatar roksa
    roksa 19:14 18.marec 2013.

    Sikter dragec!!!!!!!!!