Magazin > VIP
50 ogledov

Depp naj bi poskušal ženo ubiti

Johnny Depp Amber Heard FameFlynet
Ločitev Johnnyja Deppa in Amber Heard. Obtožbe so vedno hujše.

Po Deppovem prijatelju, ki pravi, da je Amber z igralcem manipulirala in ga izsiljevala, se je oglasil tudi igralkin znanec. Javno je razkril incident, ki naj bi se zgodil decembra. Igralka ga je tistega dne zaprosila za pomoč. "Ko sem prišel v njeno stanovanje, je imela poškodbo na ustnici, zatečeno oko, na vrhu njene glave pa je manjkal šop las. Incident me je šokiral, saj mi je tistega dne povedala, da se boji za svoje življenje, ker jo je pijani Johnny poskušal z vzglavnik zadušiti."

Amberin prijatelj je medijem še povedal, da je bil Depp do žene večkrat nasilen in da je na lastne oči videl posledice, ki so ga na igralki pustili zvezdnikovi nasilni izpadi.

Amber je sodišču poročala o dveh večjih prepirih. Eden naj bi se zgodil aprila na njeni rojstnodnevni zabavi, na kateri se je Depp prikazal pijan in jo zgrabil za lase ter vrgel na tla. Drugi napad pa se je zgodil 21. maja, ko je vanjo vrgel telefon. Dva dni pozneje je vložila ločitvene dokumente.

Policija, ki je maja prišla v vilo para, je sicer povedala, da niso odkrili znakov nasilja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.