Magazin > VIP
30 ogledov

DJ Umek udriha po EuroBasketu

Z Umekom se žura z razlogom! Žiga Intihar
Didžej Umek je sinoči na svojem profilu na Facebooku odkrito povedal, kaj si misli o EuroBasketu, ki naj bi ga menda želeli za ambasadorja. Organizatorji so nam povedali drugo plat zgodbe.

Še preden se je začela evforija z EuroBasketom, so organizatorji zbrali dvanajsterico znanih obrazov, ki so izrazili podporo največjemu športnemu dogodku na slovenskih tleh. Brigita Bukovec, Boris Cavazza, Zlatko Čordić, Bojan Emeršič, Samir Handanović, Jure Košir, Magnifico, Murat & Jose, Neisha, Zoran Predin in Jernej Šugman so vsi z veseljem pristali na sodelovanje.

V tej ekipi podpornikov so si organizatorji želeli imeti tudi didžeja Uroša Umka, a jih je ta zavrnil. Zakaj, je razložil kar sam na svojem Facebookovem profilu: "Še preden se je začela kampanja za evropsko prvenstvo, so me klicali, če bi delal reklamo prvenstvu (jumbo plakati and shit). In sem rekel, da ja za dve karti za vsako slovensko tekmo (mislim, da sem bil dovolj skromen). In kaj mi pribijejo? Ne, to ne bo šlo, Jure Košir tudi ne dobi kart. No, pa kličejo spet čez mesec, če bi bil ambasador prvenstva. Ponovim zahtevo in seveda so me gladko zavrnili. Kakšen ambasador pa si lahko, če ne dobiš dveh k******* kart za vsako slovensko tekmo? Kavč ambasador?"

Uroš Umek  | Avtor: Facebook Facebook

Podporniki dobili vstopnici za dve tekmi

Za komentar smo poklicali Anžeta Blažiča, predstavnika za odnose z javnostmi EuroBasketa 2013, ki nam je razložil, da Umka nikoli niso prosili za ambasadorstvo, saj je ta naziv že pripadel Ivu Daneuu, Raši Nesteroviću in Petru Vilfanu (ter Marku Miliču, ki je ambasador prostovoljcev), temveč so ga hoteli videti kot podpornika EuroBasketa. "Ko smo poklicali Koširja, Cavazzo, Neisho in vse te podpornike, so bili vsi takoj za, nihče ni pogojeval z nobenimi vstopnicami, ampak smo kljub temu vsakemu v zahvalo podarili dve vstopnici za eno tekmo in za finale," nam je razložil Blažič in dodal: "Poklicali smo tudi Umka, ker je bivši reprezentat, včasih je bil soigralec Nesterovića in Miliča. Bili smo prepričani, da bo pristal in postal podpornik, a je začel s pogoji, da hoče imeti za vsako slovensko tekmo dve karti ob robu igrišča. Mi smo mu rekli, da tega ne moremo narediti, ker kart ni veliko. Rekli smo mu, da mu lahko ponudimo to, kar smo vsem preostalim, a tega ni želel."

Umek v zapisu omenja tudi, da so ga organizatorji klicali še enkrat, a Blažič pravi, da tokrat zaradi intervjuja za EuroBasket magazin, saj se jim je zdel zanimiv, ker je kot najstnik igral z Miličem in Nesterovićem v kadetski reprezentanci. A je tudi to pogojeval s kartami ob robu igrišča.

Komentarjev 7
  • krtmen1 09:01 10.september 2013.

    No, no - sami so ga hoteli za ambasadorja, pa mu ne morejo dat dveh kart? A raznim kvazi sponzorjem pa lahko talajo na veliko, da je potem na vsaki tekmi naše reprezentance 200 praznih stolov?

  • Jose Bulgaras 13:35 07.september 2013.

    kaj misliš zakaj se je Umek prodal v Ameriko? zato ker tukaj noben ne posluša astordrisko bumbar.. Tukaj se vrti dobra muzika: progresive, techouse, deephouse ma to ta Umek sploh ni u živlen slišov zato pa je zbežal čez lužo ...prikaži več kjer bo lažje prodal svojo gnilo musko

  • Jose Bulgaras 13:33 07.september 2013.

    ti si pa gnoj!!