Magazin > VIP
6106 ogledov

Dončićeva Anamaria: Takšne izkušnje ima z ameriškimi oboževalci

luka dončić anamarija goltes Instagram
Anamaria Goltes pravi, da tega ni pričakovala.

Kot smo poročali, je bilo dekle našega košarkaškega asa Luke Dončića ena glavnih atrakcij na ljubljanskem tednu mode, kjer je nastopila na modni reviji Renate Bedene. Tam smo tudi izvedeli, da je odpisala pogodbo z agencijo Immortal models, ki jo v Sloveniji vodi Tomaž Mihelič, ki je za naš medij tudi razkril, da so lepotički našli agencijo v Dallasu, The Campbell Agency. 

Anamaria Goltes Foto Magazin Dončićeva Anamaria v Ljubljani prišla, opravila in izginila

“Že takoj želimo poudariti, da s tem, ko bodo najeli Anamario, ne bodo prišli v kontakt z Luko. Naročniki jo najemajo, ker v njej vidijo mlada žensko s potencialom, ki ima kaj povedati, ki pogumno pove, da se udobno počuti v svojem telesu. Danes se vsi preveč ukvarjamo z videzom, Ana pa ima vsebino, je prizemljena in ima podoben pogled na svet kot ostala dekleta. Vsi smo takšni, kot smo, idealni, ne smemo se pustiti zavajat potrošniški industriji. Na tem mestu vse pohvale Renati Bedene, oblikovalki, ki se je odločila izbrati modele z oblinami. V sklopu LJFW se bo predstavila še ena takšna blagovna znamka, in sicer Joseph Ribkoff,” pravi Mihelič.

Ana pa je v ZDA že prava mala zvezda. Zaradi znanega fanta je vse pogosteje prepoznavajo tudi čez lužo. “Na vsako stvar se je bilo treba privaditi in če sem se na začetku malce lovila okoli pritiskov javnosti, da sem dekle Luke Dončića, mi zdaj to ne predstavlja več nobenega bremena. Dejstvo je, da sva par, se podpirava, si stojiva ob strani in želiva ohraniti zasebnost zase. V Ameriki sem mislila, da me oboževalci košarke ne bodo prepoznali, pa sem se zmotila. A so na srečo zelo vljudni,” je povedala za revijo Nova. 

luka dončić tu sta se spoznala Magazin Luka Dončić se je spomnil začetkov svoje ljubezni
Komentarjev 2
  • liliannikky 04:48 06.julij 2019.

    Dr.saguru resnično pravi urok. POTREBUJETE POMOČ KONTAKTU DOKTORJA SAGURU ZDAJ VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ali WhatsApp +2349037545183 On je edini odgovor na vašo težavo in se počutite srečne v svojem odnosu. 1 LJUBEZEN 2 WIN EX BACK 3 sadje ženske 4 ...prikaži več PROMOCIJA SPELL 5 ZAŠČITNI ZNAK 6 POSLOVNO ZAPIRANJE 7 DOBRA ZAPOSLITEV 8 LOTTERY SPELL in COURT CASE SPELL.

  • Avatar Verostenna
    Verostenna 01:28 08.april 2019.

    Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > www.3xDate.top ******************************************************************************************************************** Ne slaže se s djevojkama? Da, svi ljudi vole velike stvari i duge akcije. Pokušajte > > > www.XXmacho.Com