Magazin > VIP
7602 ogledov

Dončićeva Anamaria: Toliko stanejo njeni programi

anamaria goltes Instagram
Anamaria Goltes kuje železo, dokler je vroče.

Manekenka in model Anamaria Goltes je že pred časom napovedala, da načrtuje nov posel – vadbe za ženske.

Sedaj je razkrila, kaj točno njeni programi vsebujejo in koliko stanejo. "AM vadbe so enostavne, a učinkovite. Podaljšaj in utrdi svoje telo v 8 tednih. Vadbe so dolge med 20 in 30 minut. Vadbe si lahko zavrtiš z vseh naprav, kjerkoli na svetu si. Ne glede na stopnjo telesne pripravljenosti ti bodo moje metode pomagale do rezultatov. Vsak teden nove vadbe,“ piše na manekenkini spletni strani, na kateri ponuja tri programe – za trebuh, noge in zadnjico in osemtedenski program.

Prva dva sta krajša in staneta slabih 33 evrov. Za ta denar dobite 10 napisanih programov, jedilnike za 4 tedne, štiri nakupovalne sezname, dostop do zasebne skupine na Facebooku. Daljši program pa stane 56 evrov in vsebuje vadbene programe za osem tednov, 32 posnetkov vadb, jedilnike za osem tednov, osem nakupovalnih seznamov, motivacijska sporočila in dostop do zasebne skupine na Facebooku.

Glede na to, da so v tem času zaradi koronavirusa zaprti vsi vadbeni centri, je Anamaria izbrala idealen čas za lansiranje svojega novega posla. 

Komentarjev 3
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 12:15 23.marec 2020.

    Poglejte znano Slovenko,kako se v teh težkih časih trudi za naše zdravje!!! Kaj bi mi reveži brez partnerke od čudežnega dečka,pardon,se opravičujem za napako,od Boga košarke.Ja,saj da ni njenih napotkov vsi propadejo.Eni bi šli na Golnik,eni na kliniko za pijančke,eni ...prikaži veči na infekcijsko,psihiatrijo.Se ji iskreno zahvaljujemo za njeno nesebičnost in požrtvovalnost.Take mi rabimo... .Tako,zdaj grem pa na čik in jedno piće.

  • Majazmaja 11:34 23.marec 2020.

    Teh vadb je kot listja in trave. S to vadbo ni 'izumila', česar ne bi že pred skoraj 40. leti. Skratka, zeeeeh.

  • fasader56 09:08 23.marec 2020.

    Če se ne motim,je že pred časom to delala Jane Fonda..............