Magazin > VIP
67 ogledov

Drame pri Jacksonovih še ni konec

Katherine Jackson FameFlynet
Katherine Jackson noče govoriti s svojimi tremi otroki, Janet, Randyjem in Rebbie, ker pravi, da so namenoma prekinili stike med njo in njenimi tremi vnuki, otroci Michaela Jacksona.

Katherine Jackson, ki je začasno izgubila skrbništvo nad Princeom, Paris in Blanketom, ker je brez pojasnila izginila za tri dni, se noče srečati s svojimi otroki Janet, Randyjem in Rebbie. Katherine namreč meni, da so jo pretentali, ker ji niso hoteli povedati, da hočejo njeni vnuki priti v stik z njo, medtem ko je bila na obisku pri hčerki v Arizoni.

Svojim trem otrokom je tako prepovedala vstop v njeno hišo, kjer živi z Michaelovimi otroki, za posestvo pa skrbijo izvršilci Michaelovega premoženja. "Janet, Randy in Rebbie ne smejo prestopiti praga te hiše, o čemer so jih uradno obvestili tudi izvršilci. Katherine je zelo prizadeta zaradi tega, kar so ji storili, počuti se izdano," je za ameriški portal RadarOnline.com izdal vir.

Katherine je po poročanju ameriških medijev besna tudi na sina Jermaina, a njemu ni prepovedala vstopa hišo, ker se ji je menda opravičil. Največ jeze čuti do Randyja, ki naj bi bil kriv za vse. "Prepričana je, da je vse zakuhal Randy, obtožuje ga tudi, da je celotna družinska drama v medije prišla zaradi njega," je še razkril vir in dodal, da ni videti, da se bo Katherine kaj kmalu ohladila.

Komentarjev 1
  • Bibi84 10:01 15.avgust 2012.

    Rebbie je ženska.