Magazin > VIP
22 ogledov

Družina Jolie-Pitt se bo povečala

angelina jolie flynet Žurnal24 main
Družina Jolie-Pitt se bo verjetno povečala še za dva člana. Angelina je sporočila, da si želi še najmanj enega posvojenega in enega lastnega otroka.

Čeprav sta Brad in Angelina že prej govorila, da želita družino še povečati, do pred kratkim konkretnih napovedi nista dajala. Zdaj pa je Angelina priznala, da svojo družino vidi razširjeno že dokaj kmalu. Vendar, dodaja 34-letna igralka, "želim tako posvojiti kot imeti svojega otroka".

Tudi bližnji prijatelji pritrjujejo, da znani hollywoodski par resno razmišlja o posvojitvi in rojstvu njunega otroka. Nekateri pa trdijo, da naj bi se že odločila za posvojitev še enega afriškega otroka, saj da je to obljubila svoji hčerki Empress Zahari.

Zanimivo bo, kako bo Angelina obvladala toliko otrok, saj se je že večkrat poročalo o tem, da svojih otrok ne obvlada. To je med drugim dejala njena bivša varuška, pa tudi sama Angelina je že priznala, da so včasih njeni otroci prav nemogoči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.