Magazin > VIP
864 ogledov

Dvomi: Patrick Swayze ni umrl zaradi raka?

Lisa Niemi Patrick Swayze FameFlynet
Patolog pravi, da je bilo njegovo zdravstveno stanje že eno leto pred diagnozo, da ima raka, katastrofalno.

Za Patricka Swayzeja je bil pred osmimi leti usoden rak na trebušni slinavki. Vsaj tako je za javnost povedala družina pokojnega igralca. Patolog dr. Michael Hunter pa trdi, da je igralca pokopala odvisnost od alkohola.

Hunter je za neko dokumentarno oddajo pod drobnogled vzel igralčevo obdukcijsko poročilo. Ugotovil je, da je bilo Swayzejevo zdravstveno stanje že eno leto pred diagnozo, da ima raka, katastrofalno. Igralca, ki je takrat tudi močno shujšal, je mučilo kronično zaprtje, imel je tudi zlatenico. "Zlatenica je znak za obolenje jeter in eden od glavnih vzrokov za poškodbe tega organa je pretirano pitje alkohola,“ je razložil patolog.

Swayze je imel v osemdesetih res težave z odvisnostjo. Smrt očeta leta 1982 ga je tako močno prizadela, da je začel uteho iskati v alkoholu. Streznila ga je šele smrt sestre Vicky, ki je zaradi prevelikega odmerka umrla leta 1992. Šele takrat si je zvezdnik poiskal pomoč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.