Magazin > VIP
7173 ogledov

Dvomijo v pristnost Katinega videa, kriv je njen pulover

Kate Middleton Zajem zaslona
Nove teorije zarote.

Od januarja, ko je valižanska princesa Kate prestala abdominalno operacijo, po spletu krožijo različne teorije zarote, ki so največji zagon dobile v začetku marca, ko na Otoku praznujejo materinski dan. Dvor je takrat namreč objavil prvo Katino fotografijo po operaciji. Ta je dvignila veliko prahu oziroma povzročila pravi škandal, saj je bila računalniško obdelana. Nato so Kate ujeli med nakupovanjem s soprogom in takoj so se pojavile govorice, da na posnetku ni ona, ampak njena dvojnica.

Pretekli petek pa je odjeknila vest, da ima Kate raka. To je princes sporočila v videu, ki je bil posnet na vrtu dvorca Windsor. Zlobnih jezikov tudi ta posnetek ni utišal. Mnogi verjamejo, da gre za delo umetne inteligence. Uporabniki platforme X so takoj našli sedem let star posnetek, na katerem Kate nosi identičen pulover in podobo pričesko kot na posnetku, ki je bil objavljen 22. marca letos.

Druga stvar, ki se zdi nekaterim sumljiva, pa je grmičevje za princeso, ki je po mnenju ljubiteljev teorij zarote preveč statično. Pravijo, da gre za studijsko obdelan video, posnet pred "zelenim zaslonom". 

Da nekaj "smrdi", menda nakazuje tudi prstan, ki ga je princesa nosila na dan, ko je bil video posnet. V nekem trenutku je namreč izginil z njenega prsta.

To pa še ni vse. Nekdo si je vzel čas in analiziral Katino oko. Uporabnik TikToka pravi, da je pregledal vsak kader videa in opazil, da Katino oko spreminja barvo in da je videti, kot bi skočilo iz njene glave. Presodite sami ...

Komentarjev 5
  • Ender3 12:53 25.marec 2024.

    To spada na področje rumenega tiska..

  • munja 11:16 25.marec 2024.

    Vedno več je na svetu laži, mogoče je tudi to.

  • T_rex 09:23 25.marec 2024.

    100 ljud! 100 chudi, 100 zhena 200 s!sa ...