Magazin > VIP
26332 ogledov

Eden od naših najbolj zaljubljenih parov se ni razšel zaradi tretje osebe

rene žunič Osebni arhiv
Zaljubil se je v sodelavca.

Septembra lani se je razvedelo, da sta se razšla zvezda šova Bar, Nejc Rek, in Rene Žunič. Par se je zavzemal za pravice istospolne skupnosti, tudi po tem, ko je bil Rene žrtev homofobnega napada. Kako se počuti danes, si lahko preberete TUKAJ

"Drug od drugega sva se oddaljila in nisva se več videla kot par. Nesmiselno je v nekaj siliti. Počutim pa se odlično, stvari sem predelal in živim naprej," je Nejc takrat povedal za Žurnal24 in dodal, da z Renejem, s katerim sta bila par več kot tri leta, nista v stikih. 

Rene, ki kot zdravstveni tehnik dela v Avstriji, je že nekaj časa srečno zaljubljen v sodelavca Kevina. "Kevin prihaja iz Avstrije. Spoznala sva se 2021 v službi, ampak takrat še ni preskočila iskrica, saj sem bil v zvezi. Po razpadu zveze pa sva se kar hitro zbližala in trenutno živiva v Sloveniji, imava pa tudi stanovanje v Avstriji. V ogromni hiši s Kevinom živiva skupaj z mojim sinom in mojo mamo, ki pazi na otroka, ker sva midva tudi po 13 ur v službi," nam je zaupal Rene in poudaril: "Kevin seveda ni bil razlog za razpad moje zveze z Nejcem. Odtujila sva se, tudi skupnih interesov nisva imela. S Kevinom sva dejansko vsak trenutek skupaj - doma in v službi. Imava iste interese - potovanja, harmonija v družini, skupno kuhanje, poskušanje nove hrane ..."

Reneju se je aprila izpolnila življenjska želja, saj sta s Kevinom šla na križarjenju od Lizbone do Norveške. "Bilo je izjemno, zato sva takoj rezervirala novo križarjenje. Novembra greva s sinom za 10 dni na potep po Norveški, za to poletje pa smo odločili, da obiščemo našo prelepo slovensko obalo. Kevin se je že ustalil in postal skoraj pravi Slovenec, saj se je v izjemno hitrem času naučil našega jezika," nam je še zaupal. 

Komentarjev 8
  • Majazmaja 17:25 09.julij 2023.

    Znani par? Po čem sta znana? Po čem sklepate, da sta "eden najbolj zaljubljenih parov"? Ir. K., očitno Vam je vročina uničila presojo ...

  • anica00 15:36 09.julij 2023.

    Je to par?

  • Pierre 14:44 09.julij 2023.

    Pisali bodo o korupciji v Janševem svinjaku.