Magazin > VIP
30 ogledov

Eminem je zaljubljen

Žurnal24 main
Zvezdnik se spušča v novo romanco, vendar pa se pojavljajo govorice, da še vedno ni prebolel bivše žene.

Reper še ni prebolel bivše žene. © AFP

 
Eminem se je dokončno razšel z nekdanjo ženo Kim Mathers , s katero imata 11-letno hčerko Hailie . Razočaranje verjetno ni bilo veliko, saj naj bi reper že našel novo ljubezen. Po opažanju se že nekaj časa spogleduje z nekdanjo frizerko, danes pa glasbeno menedžerko Marni Bright , ki je zaposlena v založbi, pri kateri dela tudi Eminem. Nova ljubezen je bila tako močna, da je lepotica zaradi pevca tudi pustila svojega dolgoletnega fanta.

Dennis Dennehy , reperjev predstavnik za odnose z javnostmi zanimivo vse govorice o Eminemovi novi romanci odločno zanika. Govori se, da Eminem še vedno ni prebolel svoje žene. S Kim sta se poročila že leta 1999, ločila pa dve leti kasneje. Poroko sta nato obnovila januarja leta 2006, vendar zakon tudi v drugo ni trajal več kot le nekaj mesecev.

Po javnih obtožbah, ki sta jih eden drugemu izrekla na sodišču, se zadnji čas prepirata le še o hčerki in o tem, kdo bo z njo preživel več časa.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.