Magazin > VIP
2264 ogledov

Enrique Iglesias razkril pikantne podrobnosti

anna kournikova Profimedias
Pevec je spregovoril o očetovstvu in o svojem intimnem življenju.

Pevec Enrique Iglesias je v nedavnem intervjuju povedal, da ga je očetovstvo spremenilo. »To je najboljši občutek na svetu. Sedaj vozim počasneje. Preden naredim kakšno neumnost, dvakrat premislim ...« je povedal ponosni očka dvojčkov, Nicholasa in Lucy, ki sta se rodila lanskega decembra. 

Iglesias, ki pravi, da bi bil rad sproščen očka, je že od leta 2001 v zvezi z nekdanjo teniško igralko Anno Kournikovo, ki jo je spoznal med snemanjem spota za pesem Escape. Na vprašanje, zakaj se nista poročila, Enrique odgovarja: »Ko si že toliko časa z nekom, je to tako, kot bi bil poročen. Skupaj sva že 17 let, kaj bi bila razlika?« pravi lepotec, ki sicer priznava, da bi nekoč rad stopil pred oltar.

43-letnik je razkril tudi pikantne podrobnosti iz njune spalnice. Povedal je, da njegovo intimno življenje s partnerko zaradi otrok prav nič ne trpi. Še zlasti pestro je zjutraj. »Točno to počnem za zajtrk,« je povedal in dodal: »Sedaj je seksa verjetno še več. Ni izginil.«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice