Magazin > VIP
27 ogledov

Fanta išče prek Twitterja

Rihanna Reševalni pas/Twitter
Pevka Rihanna, ki naj bi se sicer spet zapletla s svojim bivšim fantom Chrisom Brownom, je očitno še vedno samska. A, kot kaže, ji to ne diši kaj preveč, zato fanta išče kar prek Twitterja.

Rihanna je nedavno priznala, da prav nič ne uživa v samskem življenju in da si močno želi fanta. Očitno se s Chrisom Brownom ni obneslo, pa čeprav sta si še pred kratkim, kljub temu, da ima on dekle, prek Twitterja pisala ljubezenska sporočila. Zato je stopila v akcijo. Na svojem Twitter profilu je objavila provokativno fotografijo, na kateri sedi na postelji, poleg pa je zapisala: "Come here, Rude boy ..." (Pridi sem, poreden fant, op. p.)

Da intenzivno išče fanta, je priznala tudi med intervjujem z britanskim voditeljem Jonathanom Rossom: "Kadar ste v zvezi, si vedno želite biti samski, a verjemite mi, ni dobro. V življenju sem veliko doživela, a nočeš živeti življenja in nato spoznati nekoga. Želiš spoznati nekoga in z njim deliti življenje. In to je tisto, kar trenutno pogrešam," je povedala pevka in dodala, da išče nekoga, ki je "kul, zabavnega in smešnega".

Komentarjev 1
  • reider 17:23 03.marec 2012.

    pa kaj zato če ga išče na rač???časi žigolov pod oknicami so mimo!!