Magazin > VIP
45777 ogledov

Filip Flisar o nekdanji zvezi in težavah: Veliko govna sem pojedel

filip flisar YouTube
Tokrat se je z Leo Mederal Gams, voditeljico oddaje Potep z Leo, na pohod podal naš nekdanji smučar prostega sloga Filip Flisar.

Med drugim sta govorila tudi o razlogih za konec njegove nadvse uspešne kariere. Filip je dejal, da je bilo v nekem trenutku preprosto preveč mučenja, odrekanja in bolečin. 

Posloviti se je hotel v velikem slogu in na zadnjo tekmo povabiti prijatelje in sponzorje, a mu je načrte prekrižal covid. "Sploh nisem imel pravega konca, ker dve leti ni bilo možno narediti nič," je dejal. Tudi zaradi covida je po koncu kariere padel v čustveno luknjo in se boril z občutkom praznine.

Med korono ga je doletel še en udarec - končala se je njegova večletna zveza z Moniko, s katero ima hčerko. "Tudi to je bilo slabo. Seveda te vse skupaj zdrma. V zadnjih letih sem dosti govna pojedel. Tako pač pride. Ko pride otrok, potem vidiš razlike med enim in drugim," je dejal. 

A Filip ni ostal dolgo sam. Že nekaj časa je v zvezi z nekdanjo deskarko na snegu, Saro Domajnko. Njeno fotografijo si lahko ogledate TUKAJ. "Če hočeš imeti nekoga ob sebi, s katerim boš lahko deloval v dobrem in slabem, ne more biti popolnoma drugačen od tebe. Imeti morata podobna življenjska načela," pravi Flisar.

Več o tej temi si oglejte v videu. 

Komentarjev 6
  • lojs 12:13 01.september 2023.

    zame je to nepojemljivo, da se neke osebe, posamezniki, takoj ko vsaj malo postanejo slavni, takole izpostavijo ... kaj ima ta folk v betici, pa saj ni politik, da bi se moral vsak dan vlačit po vseh rumenih cajtngih ... ...prikaži več da ne govorimo o tem, da je treba poskrbet za dodatno varnost ... ne morš vsega o sebi raztrobit celemo vesolju, naj pove št. trr, pa še pin kodo, da ga malo olajšamo ... mislim, da se strezni in ne bo več razbijal police avtov ... kreten glupi

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:35 01.september 2023.

    Lepa slovenska beseda govno od govna

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:20 01.september 2023.

    Tale Flisar je sam eno "govno" .