Magazin > VIP
1635 ogledov

Foto: Intimni predeli evrovizijskih zmagovalcev razkriti na spletu

Evrovizija 2021 Epa
Promocija, da te kap!

Evrovizijski zmagovalci, glam rock skupina Måneskin, je znana po svojih kontroverznih potezah, a so za  promocijo svoje nove skladbe Mammamia presegli sami sebe. Na promocijskih fotografijah, ki so ji objavili na Instagramu, namreč povsem goli ležijo drug čez drugega in z okončinami drug drugemu prekrivajo intimne predele. To bo že njihov deseti single, izdali pa ga bodo jutri, 8. oktobra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Måneskin (@maneskinofficial)

Četverica pa je po evrovizijski zmagi svojo slavo ponesla v nebo. Zaželeni niso le na glasbenih odrih, temveč so tudi modne ikone. Skupina je namreč obraz jesenske kampanje legendarne modne hiše Gucci. Zavohale pa so jih tudi glasbene legende, poleti je z njimi namreč združil moči Iggy Pop.

Frontman Damiano David pa je šel za promocijo novega singla še korak dlje in objavil video, ki prikazuje, kako je sam sebi vtetoviral naslov nove skladbe Mammamia. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.