Magazin > VIP
4279 ogledov

To je dekle trenutno najbolj zaželenega pevca na svetu!

Giorgia Soleri Instagram
Uff, kako vroč par …

Če skupine Måneskin še niste poznali, je to zagotovo spremenila njihova zmaga na Evroviziji. Mladi rockerji so čez noč postali senzacija in obudili rock'n'roll, čeprav so bili vidne zvezde že pred nastopom na Evroviziji. Zasedba se je spoznala v srednji šoli, kasneje so nastopali po ulicah Rima, zasloveli pa z nastopom v italijanskem X Factorju. Sledila je evropska turneja in celo naslovnica na legendarni reviji Rolling Stone.

Ime skupine Måneskin je danska beseda za mesečino, saj ima njihova članica, Victoria De Angelis, danske korenine. Seveda pa oboževalce ne zanima le njihova glasba, temveč tudi njihova ljubezenska razmerja. Tako je bil frontman, 22-letni Damiano David, ob zmagi na Evrosongu okronan za trenutno najbolj vročega pevca, ki je pravi magnet za ženske. A Damiano je že oddan, menda celo zaročen. Z lepo 25-letno manekenko in vplivnico Giorgio Soleri sta par že 4 leta, čeprav sta zvezo potrdila šele nedavno. Prav tako kot Damiano, pa je poosebljena zapeljivka tudi Giorgia. Dolge noge, polne prsi in angelski obraz, ki mu ostrino dodajo številne tetovaže. Nič čudnega, da oboževalke njenega fanta nimajo šans! 

Komentarjev 1
  • Thomas_Velazquez 16:05 26.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice