Magazin > VIP
24133 ogledov

FOTO: Iva Bagola popolnoma izmaličila Aljošo

Aljoša Bagola Instagram
Namesto romantike, to ...

Iva Kranjc Bagola in Aljoša Bagola praznujeta 14. obletnico zveze in glede razmerij pravita, da se z novim odnosom rast ne neha, temveč prične. Po Aljoševem mnenju moraš biti v zakonu predvsem potrpežljiv, imeti zdravo mero romantičnih pričakovanj, redne posteljne aktivnosti, ki so zelo pomembne za zdrav odnos, ter se prepustiti prepričati v nakup psa. Iva pa je povedala, da je treba težave reševati sproti ter si vzeti tudi čas zase.

Iva je za njuno obletnico na Instagramu objavila smešno fotografijo, na kateri sta z Aljošo oba rahlo izmaličena. Zapisala je: "Danes mineva točno 14 let, odkar sva se spoznala. Mislim, da nama gre kar dobro, da sva se marsikaj naučila in se še učiva; da se znava smejati in jeziti. Poleg vseh čudovitih fotografij, ki jih imava, se mi zdi, da ti dve kar zadeneta bistvo. Ljubim te."

Aljoša pa je na ta posebni dan zapisal: “Vesolje je, vsaj v mojem primeru, nepoboljšljiv romantik. Ko sem štirinajst let nazaj na prvi pomladni dan na vrhu stopnic Prirodoslovnega muzeja (tam se je odvijala zabava po takratnih Viktorjih) uzrl najlepše bitje na svetu, sem stiskal pesti (in za vsak slučaj prekrižal še prste na nogah), da še ne odhaja domov. Zaklepetala sva se, zatrepetala in zatrapala, in vse ostalo je zgodovina najsrečnejšega človeka na svetu. Mene.”

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 8
  • buzi 22:20 22.marec 2024.

    Samo pogledaš ta bedast pogled obeh na sliki, pa ti je vse jasno. Je pa žalostno, da je tak nakladač deležen takšne medijske pozornosti. Danes že vsak bedak lahko piše knjige, elita jih pa bere?!?

  • ivo5 15:45 22.marec 2024.

    Očitno nekdo nekomu plačuje, da se se na tem portalu objavljajo take neumnosti kot reklama oz. rumene cvetke.

  • Grof 11:32 22.marec 2024.

    Obema raste, njej mah, mah potrebuje vlago, njemu pa bigl zarašča plevel, in ta rast jima leze, se širi že v glavo, zato izgledadata kot palček in palčica, …