Magazin > VIP
57439 ogledov

Foto: Je Mojca Mavec le pokazala srčnega izbranca

Mojca Mavec Instagram
Ne skriva, da je v ljubezni srečna, a svoje sreče ne izpostavlja. Je tokrat naredila izjemo?

Simpatična voditeljica Mojca Mavec je po razhodu z dolgoletnim partnerjem, s katerim sta se razšla leta 2014, nekaj let kasneje ponovno našla srečo v ljubezni, a je o njej zelo skrivnostna. "Raje govorim o svojem delu, takih stvari ne bi izpostavljala. So določene stvari, ki jih rada živim zase in teh ljudi ne izpostavljam. Vem, da je težko in da moramo včasih kaj povedati in narediti, ampak načeloma naj to ostanejo zasebne stvari. Kar se tiče mojega dela, pa vedno rada sodelujem," je vse, kar je o svoji zvezi za Žurnal24 povedala leta 2018.

Je Mojca le naredila izjemo in svojega izbranca pokazala na Instagramu? Voditeljica se je včerajšnjo tekmo med Slovenijo in Srbijo namreč ogledala v živo, medtem pa posnela, kako navija v družbi temnolasca, ki ga med napetimi trenutki drži pod roko. 

Mojca Mavec | Avtor: Instagram Instagram

Ena najbolj priljubljenih voditeljic pri nas se je po novoletni voditeljski "čistki" na RTV SLO maja vrnila na TV zaslone, in sicer z novo oddajo, ki jo ustvarja več uredništev TV Slovenija, izmenjujoč pa jo vodijo trije voditelji. Dnevna soba je nova pogovorna oddaja, ki obravnava različne življenjske teme našega vsakdanjika. Gosti znane osebnosti in različne strokovnjake, komentira trende, družbene fenomene in izzive. Oddaja je na sporedu trikrat tedensko, ob torkih, sredah in četrtkih ob 17.55 na prvem programu Televizije Slovenija. 

"Vračam se po koščkih, da ne pridem iz forme, tudi vodenje je obrt, ki jo je treba piliti. Začasno bom to sezono odvodila tri oddaje Dnevna soba, 1. junija pa na spored prihaja nova oddaja Čez planke, ki bo posvečena Evropskemu prvenstvu v nogometu," je maja povedal Mojca, ki je obiskala vseh 10 mest gostiteljev prvenstva, spoznala stadione, nogometne zvezdnike, navijaško vzdušje in še veliko več. Tudi zasebno bo del poletja namenila nogometnemu prvenstvu, ki si ga bo ogledala v živo. "Zelo uživam v vzdušju teh velikih prvenstev," pravi. Priljubljena voditeljica pa je nedavno za TV SLO komentirala tudi prenos letošnje Evrovizije. 

Sicer pa se, po tem, ko je z novim letom na RTVS izgubila kar tri oddaje, posveča potovanjem, saj pripravlja potovanja za različne agencije. "Ni bilo lahko, ker je bila televizija res velik del, a vse življenje sem bila svobodnjakinja, zato imam vedno plan B in tudi C. Potovanja so mi veliko dala, ogromno sem se naučila in vedno sem si želela te zgodbe dati naprej. Tisti, ki potujejo z mano, doživijo tudi moje ljudi, ki sem jih spoznala na poteh, zanimive Slovence, vedno pa se prilagodim skupini, se prepustim ljudem, v ospredju pa so lokalne in pristne izkušnje," je za Žurnal24 še povedala maja. 

 

 

Komentarjev 8
  • bi_ba 13:50 24.junij 2024.

    Ne izgleda kot Evropejec. Mogoče je kak znanec s potovanj po tujih deželah, ki je prišel na fuzbal v Evropo.

  • Ender3 10:09 24.junij 2024.

    Model izgleda kot kanarita....krivokljun..

  • Friderik1950 07:11 24.junij 2024.

    Sem že razlagal. Škoda Mavčeve, da ni našla kakega producenta, da bi lahko samostojno, mimo naše televizije, posnela potopisne oddaje svetovnega formata, ker ima za to res izjemen talent in v njih prikaže ob pokrajini tudi vedno nevsiljive zanimive zdodbe ...prikaži večdodbe domačinov. Pohvalna je predvsem tudi montaža, ki ni begajoča iz kadra v kader, da bolijo oči, kar gledalca povsem zmede in je 'odlika' številnih tuje posnetih potopiscev.

Sorodne novice