Magazin > VIP
54228 ogledov

Na RTV Slovenija brez oddaje še štiri znana imena

televizija daljinec
Mojca Mavec ostala celo brez dveh oddaj.

Z novim letom v oddaji Dobro jutro ni več voditeljev Boštjana Romiha, Mojce Mavec, Katje Tratnik in Danice Lovenjak, kot je prva poročala revija Lady. TV Slovenija se je zaradi finančnih razmer namreč morala posloviti od honorarnih sodelavcev. "Lahko rečem, da so bili korektni, pravočasno so nam sporočili in seveda razumem, da gre za varčevalne ukrepe," je za naš medij odhod z jutranjega programa TV Slovenija komentiral Boštjan Romih, ki pa še vedno ostaja voditelj priljubljene oddaje Ambienti. 

Omenjena revija še poroča, da Moja Mavec ni ostala le brez voditeljskega mesta v oddaji Dobro jutro, pač pa tudi brez oddaje Ratatujci, ki je bila na sporedu le nekaj mesecev. Mojca je septembra združila moči s priznanim gostincem in sommelierem Valterjem Kramerjem, s katerim sta vodila novo kulinarično oddajo. "Verjamem, da bi bili vsi radi spet tam, zjutraj v studiu, tako Katja, Danica, Boštjan, a smo kot honorarni sodelavci na čakanju zaradi finančne situacije v naši hiši. Nismo se sami odločili, da ne bomo več delali," je Mavec povedala za revijo Lady. 

Komentarjev 31
  • anton82 11:32 02.februar 2024.

    Romiha ne bom pogrešal, je pocukranec...sorry, Mojca pa je bila kr cool. Marcel, VELCOME BACK !!! Najboljše na RTV, zato so ga pa janšisti na hitro odstavili. Odstraniti pa bo treba Možino, Pirkoviča in podobno zalego. RTV je v krizi ...prikaži več in glede na to, koliko so prav desnosučni pisali o preveč kadra, evo, se počasi puca.

  • Yanez 22:05 01.februar 2024.

    Če bi bil Marcel takšen potencial, bi v dveh letih lahko dobil kakšno ponudbo konkurenčnih televizij. Tako pa ga še pes ni povohal v tem času, dokler ga niso aktivisti vzeli nazaj, da mu vrnejo usluge, ker jih je pač ...prikaži več jebeno več. Pa pri 64. letih bi se že lahko počasi umaknil...

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 17:46 01.februar 2024.

    Mislim, da Romiha v Dobro jutro ne bom prav nič pogrešal. Lahko bi ukinili tudi Ambiente. Zame je sramota razkazovati tako razkošje v razmerah, ko mnogi ljudje nimajo dostojnega stanovanja, življenja....Zdi se mi, da se posmehujejo vsem, ki se vsak ...prikaži več dan bojujejo za osnovne dobrine in preživetje. Mi je pa Romih zelo všeč v novi sobotni pogovorni oddaji. Mojco bom definitivno pogrešal. Njene oddaje so zagotovo med najboljšimi. Sicer pa ima vse svoj začetek in konec.

Sorodne novice