Magazin > VIP
14458 ogledov

Kdo bi rekel, da je postavna Mojca Mavec praznovala že ta jubilej!

Mojca Mavec Instagram
Konec oktobra je dopolnila 50 let.

Priljubljena voditeljica in strastna popotnica Mojca Mavec je 24. oktobra praznovala 50 let, čeprav bi ji z lahkoto pripisali le 40 ali celo manj. Simpatična rdečelaska je stalnica naših TV ekranov že desetletja, sploh z oddajo Čez planke, ki je že skoraj legendarna. Mojca je tudi voditeljica priljubljenega jutranjega programa Dobro jutro, letošnjo jesen pa gledalce razvaja z novo oddajo, pri kateri je združila moči s priznanim gostincem in sommelierem Valterjem Kramerjem, s katerim vodita novo oddajo Ratatujci. Mojca v tej oddaji ne nastopa le kot voditeljica, temveč tudi kot urednica in scenaristka. 

Sicer pa ni aktivna le na televiziji, temveč je ljubezen do potovanj spremenila tudi v posel, tako si lahko v Mojčini družbi privoščite različne izlete v tujino, pri tem sodeluje z eno izmed domačih turističnih agencij. 

Kljub obilici dela pa je vedno videti brezhibno, mnogi so mnenja, da je pri 50 letih še bolj privlačna in zapeljiva kot kadarkoli prej. Vse najboljše, Mojca! Morda pa je za njen svež videz zaslužen tudi nekaj let mlajši partner, o katerem je več povedala TUKAJ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Komentarjev 10
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 19:12 18.november 2023.

    Ženska,ki ima rada ženske.

  • Pierre 13:53 18.november 2023.

    Še bolj privlačna in zapeljiva...no ja, ne bi rekel, kdor jo je videl od blizu...

  • bi_ba 13:18 18.november 2023.

    Kdor je pameten bo odšel in živel v miru. Mojco bomo pa gledali še ene 15 let, ker nima pogojev za upokojitev.

Sorodne novice