Magazin > VIP
11759 ogledov

FOTO: Kaj je z oprsjem znane Slovenke?

La Toya instagram
Pornesa La Toya, ki svoje vsakdanje življenje preživlja v idiličnem Posočju, na Instagramu vsake toliko časa objavi žgečkljive fotografije, ki moških ne pustijo ravnodušne.

Tokrat je presenetila s setom fotografij, na katerih je oblečena v ozke svetleče pajkice in črno majico, ki ji poudari obilno oprsje. V rokah ima roza torbico, na glavi pa poveznjen temen klobuk. Opazili pa smo, da je ena dojka, pri kateri se vidi tudi del bradavice, znatno večja od druge. Sprašujemo se, ali gre morebiti za manjšo napako pri lepotni operaciji.

La Toya nam je o tem povedala: "Ne, ne, ne gre za napako pri operaciji. Samo pozabila sem si popraviti oprsje. Jaz sem namreč sama svoj stilist, sama si urejam frizuro ter make up in to ni enostavno. Fotograf mi ni nič rekel, jaz pa nisem spraševala in potem je nastala pač takšna fotografija."

Lepotica, ki je nedavno gostovala pri Radiu Robin, je tam razkrila, da je v odnosu s svojim fantom potegnila ostro mejo, saj naj bi bil ta preveč ljubosumen. V preteklosti pa smo že pisali o tem, da ji plačuje rento. Za kaj gre, preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:07 15.april 2024.

    Ženska je po moje zaostala v duševnem razvoju in po vsej verjetnosti ne razume, da si s pojavljanjem v medijih ne dela nič dobrega, razen če uživa v posmehu in zasmehovanju.

  • Toma 06:39 15.april 2024.

    Ni imela vaservage s seboj ;-;

  • Pierre 11:32 14.april 2024.

    Nekdo ji je očitno nategnil tudi joško...