Magazin > VIP
70098 ogledov

Foto: Raperka med vročo akcijo pokazala gole prsi

Kash Doll
1/4
Profimedia
Na TV ekrane se vračajo gole prsi in vroči prizori …

Če so televizijske serije in filmi zadnjih nekaj let ubrali precej konzervativno pot, kar se tiče vročih prizorov in golote, se te v velikem slogu vračajo na TV zaslone. Prvi je staro novo tržno nišo zavohal Netflix, ki je v svoj program umestil drzno serijo Bridgerton, katere rdeča nit ni seks, a je postregla z zelo eksplicitnimi prizori in vročimi igralci. 

Uspešnost serije je ustvarjalce Netflixovih vsebin spodbudila, da so to poletje lansirali serijo Sex/Life, ki sicer nima globoke zgodbe in bleščeče igralske zasedbe, pač pa je gledanost enormna zaradi erotičnih scen, ki zavzemajo skoraj 90 odstotni delež serije. Sex/Life je bila ponovni zadetek v polno in kmalu so Netflixu sledile še druge mreže. Tako je svoje še vedno čvrate prsi v seriji Nine Perfect Strangers (Devet popolnih neznancev), ki jo bodo predvajali na spletni platformi Hulu in je polna zvezdniških imen, po dolgih letih javno pokazala tudi legendarna Nicole Kidman

Nicole Kidman | Avtor: Profimedia Profimedia

V najnovejši seriji BMF (Black Mafia Family), ki govori o resnični mafijski organizaciji iz Detroita, pa v vročih prizorih kraljuje ameriška raperka in igralka Kash Doll. 32-letna črna panterka, s pravim imenom Arkeisha Antoinette Knigh, bo zagotovo privabila številne gledalce, željne vročih prizorov, s katerimi televizijski ustvarjalci ne varčujejo več. Kako to pred kamerami počne seksi Kash, pa si poglejte v galeriji!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kashdoll

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice