Magazin > VIP
7543 ogledov

Tanja Ribič blesti v eni izmed največjih svetovnih produkcij

Tanja Ribič Netflix
Naši vrhunski igralki se je izpolnila ena izmed življenjskih želja, s tem, ko igra v novi Netflixovi seriji Zero Chill.

Tanja Ribič je že pred leti priznala, da bi se, če bi bila mlajša, kot igralka preizkusila tudi v svetovnih produkcijah, čeprav je v tujini že veliko delala. A prav sama je najboljši dokaz, da leta niso ovira, saj je Tanja življenjsko željo uresničila po petdesetem. Trenutno namreč igra eno izmed vidnih vlog v Netflixovi seriji Zero Chill, ki je že v prvem tednu predvajanja prišla na lestvico prvih desetih najbolj priljubljenih v svetovnem merilu. 

Ribičeva v seriji igra ambiciozno mamo najstniške umetnostne drsalke, ki si uspeha želi bolj kot njena hčerka. Naša igralka pa je imela veliko srečo, da je serijo snemala lansko leto, ko je bilo večino njenih kolegov in kolegic svojo kariero zaradi koronavirusa primorano ustaviti. 

"To je res češnja na torto v moji karieri, da imam priložnost sodelovati v svetovni produkciji. Pa tudi to, da greš ven iz svojega govornega okolje, da te umetniške meje premakneš. Vsekakor je bilo manj improvizacije, zelo se držijo besedila in so dobro organizirani. Vse poteka zelo utečeno in v okvirjih, do minute se držijo urnika. Tukaj bi prav prišlo malce te balkanske improvizacije, a tako to je, ko gre za veliko produkcijo. So pa vsi zelo prijazni in tudi obzirni do želj igralcev. Glede hrane nikoli ni bila težava, če si imel kakšne posebne želje," pravi Tanja in dodaja, da kljub svetovni produkciji, zaslužek ni bil nič osupljivega. 

Serijo si je že ogledala in pravi, da je ponosna ter navdušena: "Tudi moja vloga raste, bolj ko gre serija h koncu. Odzivi so krasni , ljudje si druge sezone želijo, zato držim pesti, da jo tudi posnamemo."

Komentarjev 2
  • Dusan21 11:51 28.marec 2021.

    Kapibara ob tvojih visokih spoznanjih, in tvojem širokim poznavanjem slovenske znanstvene scene, prišel do spoznanja, da smo kot narod pozabili na vrhunske igralke, vaških razsežnosti, kot sta dišeča ribica, Gospa Tomić in lušne še malo otroške postave, madam Ribić, to, ...prikaži večo, da ima obrito suho šišo, to pa vesta ti in D. jura

  • kapibara 11:25 28.marec 2021.

    Istohranje samo drugo pakovanje, kot: Časooova holivudka karuiera, pa je samo 2x rit , joške in pobrito šišo pokazala, mega obsik podelitev oskarjev.. iz zandje klopce na zadnjem najvišjem balkonu..

Sorodne novice