Magazin > VIP
10233 ogledov

Fotografija iz zapora: Znana zapornica neprepoznavna

Ghislaine Maxwell Profimedia
Ghislaine Maxwell pravi, da ne ve, kje in kako je staknila modrico pod očesom.

Zagovornik Ghislaine Maxwell, nekdanje sodelavke obsojenega pedofila Jeffreyja Epsteina, ki jo kazensko preganjajo zaradi sodelovanja pri spolnem izkoriščanju mladoletnic, je na sodišču vložil nove dokumente, med katerimi je bila tudi fotografija njegove stranke.  

Maxwell, ki po odvetnikovih besedah v zaporu trpi tudi zaradi pomanjkanja spanca, ima na posnetku pod očesom modrico. Opazila jo je v odsevu na ščipalcu za nohte, saj v celici nima ogledala. Znana zapornica trdi, da ne ve, kako jo je staknila. 

Ghislaine Maxwell | Avtor: Profimedia Profimedia

Zaposleni v zaporu ji ne verjamejo. Zagrozili naj bi ji s premestitvijo v posebno enoto, če ne bo razkrila, kako je prišlo do poškodbe.
Bobbi Sternheim, odvetnik Maxwellove, pravi, da bi bila premestitev "ironična“, saj bi pomenila, da je treba "gospo Maxwell zaščititi pred tistimi, ki bi jo morali ščititi“, saj z drugimi nima stikov. Sternheim meni, da se je njegova stranka sama poškodovala, ko si je prekrivala oči. Njeno celico namreč tudi ponoči osvetljujejo. Odvetnika skrbi za Maxwellovo, saj jo ponoči zbujajo na vsakih 15 minut. Ker se bojijo, da bi tako kot Epstein naredila samomor, redno preverjajo, ali še diha, piše TMZ.

Sternheim od zapora zahteva, naj nemudoma prenehajo z nočnim preverjanjem, saj pomanjkanje spanca slabo vpliva na Ghislainino zdravje, počutje in tudi na priprave na sojenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.