Magazin > VIP
3320 ogledov

Foxxa poskušal prevarati: Zadnji posnetek igralca pred odhodom v bolnišnico

jamie foxx Profimedia
Jamie Foxx je že en teden v bolnišnici.

Hčerka igralca Jamieja Foxxa je pretekli teden sporočila, da so morali njenega očeta v Atlanti, kjer snema film Back in Action, zaradi "zdravstvenih zapletov" hospitalizirati. Sedaj je znano, da je igralec še vedno v bolnišnici.

Kaj točno se je z njim zgodilo, javnosti niso sporočili, se je pa nekaj dni pred incidentom pisalo, da je Foxx med snemanjem doživel živčni zlom, ki se ga je njegova soigralka Cameron Diaz, ki jo je prepričal, naj se po večletnem odmoru vrne pred kamero, tako prestrašila, da je naznanila, da se bo vrnila v pokoj. 

Foxx se še vedno zdravi, poročajo mediji. "Izvajajo preiskave, saj še vedno poskušajo ugotoviti, kaj točno se je zgodilo," je CNN povedal vir. 

Foxx je bil v zadnjih tednih pod velikim pritiskom. Je namreč tudi producent filma za Netflix, ki mu je zaupal velike vsote denarja. Snemanje pa naj bi se sprevrglo v nočno moro, tudi zato, ker je eden od članov ekipe poskušal Foxxa olajšati za 33 tisoč funtov. Delo so zaustavili, saj so sprožili preiskavo, nepridiprava, ki naj bi v preteklosti poskušal prevarati že druge zvezde, pa odpustili.

Da ne bi izgubili še več denarja, Cameron sedaj snema s Foxxovim dvojnikom (na fotografiji spodaj).

jamie foxx | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.