Magazin > VIP
44147 ogledov

Franc (Kmetija) o Ginu in Tjaši: "Imeti sedem let fanta, ti pa ga tukaj ser*** ...“

gino podgornik, tjaša vrečič POP TV
Franc ne dvomi, da je med Ginom in Tjašo več kot le prijateljstvo.

Ko je bilo šova Kmetija konec, se je Tjaša razšla s fantom Emilom, s katerim je bila pet let v zvezi. Kot je za naš medij povedala, razlog za konec zveze ni bil njen sotekmovalec Gino, s katerim sta bila le v prijateljskih odnosih. "Z Ginom sva bila na Kmetiji v prijateljskih odnosih in tako je tudi danes, še naprej sva le prijatelja," je za naš medij povedala Tjaša.

Sumljive pa so besede, ki jih je Gino izrekel v eni od zadnjih oddaj. Iz njih bi namreč lahko sklepali, da je vsaj eden od njiju do drugega čutil več. Več o tem TUKAJ.

Tudi Franc je opazil, da sta si tekmovalca zelo blizu, kar mu v času snemanja ni bilo všeč, saj je vedel, da Tjašo zunaj nekdo čaka. "Kar se tiče pa Tjaše, sem videl, ko je imela rojstni dan … Fant, sedem let ga ima, tega nisem vedel, če mi ne bi drugi povedali. Sedem let imeti fanta, ki hodi k tebi domov, ti ga pa tukaj ser*** z drugim. Pa to se vidi! Saj vidim, ne govori mi, da ti je kot brat. Dej dej dej. Brat te bo vlačil okoli, ja. Tisti, ki je sam, in tista, ki je sama, lahko zaradi mene delata, kar hočeta. Če imaš pa zvezo ...“ je bil kritičen.

Se je pa Gino umaknil od Tjaše, kar jo boli. Sotekmovalki Karin je potožila, da jo moti, da v šovu ni zasebnosti, da bi se lahko pogovorila, Gino pa vztraja, da pred kamero njenega fanta ne bo omenjal, saj je to njena stvar.

Kako žalostno naokoli hodi Tjaša, si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 1
  • Avatar jate
    jate 10:51 18.november 2021.

    ajde franc...eni javno varajo drugi ženi za hrbtom...ne mi rečt,da nisi nikoli okusil sosedove češplje...taki ki se najbolj zgražajo,najbolj sexajo okoli ali pa želijo pa nimajo poguma to je še hujše zafostriranci