Magazin > VIP
4968 ogledov

Fredija oboževalke spolno nadlegovale

Fredi Miler Žurnal24 main
Fredi Miler: "Za 10 minut užitka se ne splača izgubiti družine"

Fredi Miler pravi, da znajo biti oboževalke zelo strastne in celo neprimerne, a da on že 31 let ostaja zvest svoji partnerki Marjani. Grabile so ga celo tam, kjer ne bi smele.

"Ko pojem, grem tudi notri med narod in tam se dogaja vse sorte. Nekatere ženske so malo nagajive in te primejo tudi tam, kjer ne bi smele, po bolj intimnih predelih. Ženi to vse povem. Normalno, da ji ni vseeno, vendar ve, da je to moj kruh in da moram z narodom sodelovati do neke mere. Ko je do tega prišlo, sem se pač obrnil stran, včasih pa tudi razjezil, če ni šlo drugače. Drugače pa Marjana ve, da sem pošten in da je ne bom prevaral. Če bi bil samski in mlajši ter tako znan kot sem danes, potem ne bi bilo panike. Ko imaš enkrat družino in otroke, se mi pa za tistih deset ali petnajst minut seksa ne splača, da bi izgubil družino. Seveda pa normalno vsak moški rad pogleda lepo žensko, če ne, nisi moški. A dlje od tega nisem šel nikoli,"  nam je zaupal. 

Komentarjev 10
  • Žvižgač 16:40 03.marec 2018.

    Če so tega šlatale so bile res potrebne kot Sahara vode. Je pa ta članek višek novinarstva.

  • Jožef Koprivnikar 15:27 03.marec 2018.

    Verjetno je bila pomota, njega ?

  • Smesko 11:43 03.marec 2018.

    Haha, pa res, spet Ana H. Fetih, kadar pogledam totalno neumen članek je ta avtor zapisan... Saj na kratek rok lahko dobite klike, na dolgi greste pa s tem v propad, ker še ene 2x bom kliknil na take gluposti, ...prikaži več potem gre pa stran iz zaznamkov (na mobilcu se je app ze zbrisal ker se ga ne posodobi, ne manjka večliko da še na računalniku ne uporabljam več te strani)...