Magazin > VIP
3009 ogledov

Ga prepoznate? Na žalni slovesnosti za Presleyjevo poskrbel za ganljiv trenutek

axl rose Youtube
Na žalni slovesnosti spregovorilo več znanih obrazov.

Lisa Marie Presley je za vedno oči zaprla 12. januarja 2022, k večnemu počitku pa so jo položili sedem dni pozneje, in sicer na očetovem posestvu Graceland, kjer je pokopana ob sinu Benjaminu, ki je storil samomor.

Včeraj pa je v Memphisu potekala žalna slovesnost, na kateri je spregovorila nekdanja žena britanskega princa Andrewa, Sarah Ferguson. Fergie je govor začela s slavnim citatom svoje nekdanje tašče, kraljice Elizabete II., ki je nekoč izjavila, da je žalost cena, ki jo plačamo za ljubezen, nato pa obljubila, da bo hčerkam pokojne 54-letnice vedno stala ob strani, ko jo bodo potrebovali. "Za moje drage otroke, ki se sprašujejo, kaj naj sedaj. Imejte se čudovito, tako kot se bom imel jaz, ker živim skozi vas," je Fergie citirala žalni govor Georga Frosta, ki ga je napisal za svojega očeta, britanskega voditelja Davida Frosta

Med žalujočimi je bil tudi pevec Axl Rose (Guns N' Roses), ki je Lisi v slovo zapel eno najlepših balad vseh časov - November rain. Še prej je povedal nekaj besed. "Nikoli si nisem predstavljal, da bom tukaj in pel v takih okoliščinah," je povedal in poudaril, da je bila Lisa zelo zaščitniška do očetove zapuščine. 

Na žalni slovesnosti je bila razkrita tudi dobro varovana skrivnost družine Presley. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.