Magazin > VIP
2317 ogledov

Game Over: Je Dennis novo pesem napisal za katero izmed bivših slavnih lepotic?

New Game Over PR
Najbolj popularni slovenski boy band vseh časov se na odre vrača v velikem slogu.

Skupina ima za sabo več kot tisoč razprodanih koncertov, zlato ploščo za singel Ubila si del mene, diamantno ploščo za album Igra za 2 ter dvojno platinasto ploščo za album Višja sila. New GAME OVER, Dennis, Mark in Alen, pa ob petnajsti obletnici delovanja odpirajo novo poglavje v svoji bleščeči glasbeni karieri. Na radijske postaje pošiljajo nov single z naslovom Le enkrat se živi, ki govori o tem, kako ljudje skozi življenjske situacije odraščamo in zorimo.

Game Over igre je konec Magazin Steffanio odšel zaradi razhajanj

Nova pesem Denisova osebna izpoved 

"Pesem Le enkrat se živi govori o trenutku, ko dojamemo, da je čas, ki je bil namenjen za žalovanje izgubljene ljubezni potekel. V življenju je potrebno korakati naprej, se smejati in ponuditi priložnost novi ljubezni, drugim ljudem. Smejati se, biti srečen in ljubiti se pod zvezdami in se ne ozirati na to, kaj pravijo drugi. Včasih tudi, ko daš od sebe vse, ni dovolj za nekoga, ampak tako je življenje," je povedal Dennis, ki je avtor besedila in glasbe, ter dodal, da je ljubezen najlepša stvar in tudi največja življenjska lekcija.

Je Dennis osebno že kdaj dobil kakšno grenko lekcijo? "A imate en teden časa? Ni samo ena, to je univerzalno vsem nam, da včasih dlje časa rabimo, da nekoga prebolimo, a na dolgi rok je treba iti naprej, čeprav je to lažje govoriti kot naredit. Iz osebnih izkušenj lahko povem, da za take stvari rabiš čas," je povedal in izdal, da pesem ne govori o njegovih dveh slavnih nekdanjih dekletih, manekenkah Evi Ahačevič in Brini Knauss. Pa je danes srečen v ljubezni? "Srečen sem, ja, srečo vidim že v dobri kavi, starejši kot si, bolj štejejo malenkosti."

game over Magazin Član Game Over delil veselo novico

Z novim singlom, ki mu bo kmalu sledil tudi videospot, pa New GAME OVER napoveduje turnejo po Sloveniji, z začetkom 24.10. v Cirkusu, kjer so poleg starih uspešnic predstavili tudi nov program. "Na koncertih boste slišali naše stare in nove uspešnice, nekaj zanimivih coverjev svetovnih uspešnic boy bandov, komada, ki ju je Dennis zapel na Emi, in še kakšno trendovsko glasbeno presenečenje," sta razkrila Mark in Alen.

New Game Over | Avtor: PR PR

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice