Magazin > VIP
28 ogledov

Gavin je besen ...

Gwen Stefani Profimedias
Gwen Stefani je ponovno srečno zaljubljena. Karizmatična pevka in country pevec Blake Shelton sta svojo zvezo končno potrdila pred javnostjo, detajli njune romance pa vznemirjajo Gavina Rossdalea.

Stefaninemu bivšemu, Gavinu Rossdaleu (50) se namreč pojavlja vprašanje, kaj se je med njegovo ženo (46) in country pevcem Sheltonom (39) dogajalo v času njunega zakona. Pevec Rossdale je namreč sumničav, da sta sodnika pri televizijski oddaji  'The Voice' več kot prijatelja postala, še preden se je zakon med njim in Stefani končal.

Zvezdniške drame ...

Blake Shelton je zahtevo za ločitev od svoje žene Mirande Lambert (31), s katero je bil poročen štiri leta, namreč vložil 20. julija, Stefani pa je storila enako le mesec dni kasneje. Svojo ločitev od vokalista in kitarista rock skupine Bush, je namreč naznanila v letošnjem avgustu.

V nedavnem intervjuju s Carsonom Dalyem je za radio AMP povedala, da je njeno življenje trenutno "ekstremno“, in v povezavi s svojo ločitvijo dodala: "Življenje mi je dejansko eksplodiralo v obraz." Rossdale naj bi bil po poročanju tujih medijev prepričan, da ga je nekdanja pevka skupine No Doubt varala in to držala v tajnosti, ker bi jo varanje v času zakona lahko stalo veliko denarja pri sami ločitvi. Karizmatična pevka si z Gavinom sedaj sicer deli skrbništvo nad njunimi tremi sinovi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.