Magazin > VIP
1834 ogledov

George Clooney z darilom šokiral štirinajst prijateljev

George Clooney, poroka EPA
Mož Cindy Crawford, Rande Gerber, razkril, s kakšnim darilom je George Clooney presenetil svoje prijatelje.

Igralec George Clooney ni pozabil na prijatelje, ki so mu stali ob strani, ko še nihče ni vedel, kako mu je ime. In tem prijateljem se je leta 2013 zahvalil na prav poseben način, je razkril Rande Gerber, s katerim je George pred leti ustanovil podjetje, ki se je ukvarjalo s proizvodnjo in prodajo tekile.

George je štirinajst prijateljev povabil k sebi na večerjo. Ko so prišli, so ob svojih sedežih našli drage kovčke, v katerih je bil denar – kar milijon dolarjev. "Poslušajte, rad bi, da veste, koliko ste mi in koliko mi še vedno pomenite. Ko sem prišel v Los Angeles, sem spal pri vas. Imam veliko srečo, da ste del mojega življenja. Brez vas ne bi bil, kjer sem zdaj. Zato mi je zelo pomembno, da vam tudi jaz nekaj dam. Odprite kovčke,“ naj bi George začel svoj govor. To pa še ni vse. George je poravnal tudi davek, ki ga je treba plačati za tako radodarno finančno darilo.

Gerber je medijem povedal, da so bili vsi v šoku. Ko je poskušal odkloniti njegov denar, je George za mizo razglasil, da kovčka nihče ne bo dobil, če ga Gerber ne vzame domov.

"Večerja je bila 27. septembra 2013, z Amal se je George poročil 27. septembra 2014. To je dobra karma,“ je še pripomnil Gerber.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.