Magazin > VIP
83 ogledov

Gisele ogrozila svojega otroka

Gisele Bündchen FameFlynet
Štirikolesniki niso najbolj varni, a to ni odvrnilo Gisele Bündchen, da se ne bi na njem vozila s hčerko v naročju.

Brazilska supermanekenka Gisele Bündchen se je pred kratkim mudila v Kostariki, kjer so jo paparaci zalotili med nevarnim in neodgovornim početjem. Štirikolesnik je namreč vozila s hčerko Vivian v eni roki, z drugo pa je držala krmilo, za nameček pa nobena od njiju ni nosila čelade. Zvezdnica je imela hčerko sicer v kengurujčku, a kljub temu ne bi mogla pritisniti na obe zavori, če bi se morala nenadoma ustaviti. Ravno zato je že vzbudila ogorčenje številnih staršev in medijev, češ da daje slab zgled.

To sicer ni prvič, da je Gisele hčerko tako vozila na štirikolesniku. Podobno se je zgodilo že marca lani, ko se je na njem vozila skupaj z možem, malo Vivan pa sta imela prav tako privezano ob trupu.

Kot kaže, hoče 33-letna manekenka spet pokazati, da lahko počne več stvari hkrati, kot je to storila pred nekaj tedni, ko je na Twitterju objavila sporno fotografijo, na kateri med lepotičenjem doji Vivian. Gisele so medtem urejali nohte, pričesko in jo ličili, ona pa je mirno dojila, in to označila za "multitasking", s čimer je razburila marsikatero mamico, ki mora vse postoriti sama – tudi urediti si pričesko in se naličiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.