Magazin > VIP
36355 ogledov

Gledalci pogrešajo Jeleno Aščić, odgovor RTVS skrivnosten

Jelena Aščić
Kaj se dogaja?

V zadnjem času se je na spletu pojavilo vprašanje, kje je dolgoletna voditeljica in urednica oddaje Jelena Aščić. Že od začetka tega leta namreč ni vodila oddaje, namesto nje Tednik trenutno vodi novinarka Aleksandra Dežman.

Z Žurnala24 smo o situaciji povprašali RTV SLO in prejeli odgovor: “Pri oddaji Tednik ni nobenih sprememb, Jelena Aščić je še naprej urednica in voditeljica Tednika. Kot je bilo pojasnjeno v oddajah Tednik, je Jelena Aščić odsotna.” Pri tem nam niso zaupali, za kakšno vrsto odsotnosti gre, saj so to osebni podatki, ki jih delodajalec po zakonu ne sme razkriti. 

Leta 2018 je priljubljena voditeljica razkrila, kaj je bil razlog takratne odsotnosti: “Za menoj je težko obdobje, ko se mi je vse nakopičilo. Pa ne samo v službi, temveč tudi zasebno. Za piko na i pa so me začele mučiti še zdravstvene težave, zaradi katerih so mi zdravniki predpisali kopico zdravil. Podrlo se mi je kup stvari, med drugim mi je umrl tudi oče, na katerega sem bila zelo navezana. Pol leta sem bila na bolniškem dopustu. Komaj sem se za silo izkopala iz tega.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 16
  • mirko79 18:57 18.marec 2024.

    Jelena je odlična novinarka/voditeljica. Upam, da se čimprej vrne na male zaslone.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:37 18.marec 2024.

    @kapibara , Res si Poden od Podna!!! Potreb-en-na oranja zakrnelega področja????

  • kapibara 15:07 18.marec 2024.

    Kdo jo pogreša v totem DEpolitiziranem "Prvič" zblojenem" ZOO ?? ! Samo tisti ki so ji njivico orali..