Magazin > VIP
8550 ogledov

Jelena Aščić: Za menoj je težko obdobje

Jelena Aščić
Televizijska Jelena Aščić je preživljala težko obdobje.

V življenju pridejo obdobja, ko imamo občutek, da se je vse zarotilo proti nam. To je na lastni koži občutila tudi voditeljica na RTVS Jelena Aščić, ki je januarja prevzela urednikovanje Tednika. Za revijo Zvezde je povedala: "Za menoj je težko obdobje, ko se mi je vse nakopičilo. Pa ne samo v službi, temveč tudi zasebno. Za piko na i pa so me začele mučiti še zdravstvene težave, zaradi katerih so mi zdravniki predpisali kopico zdravil. Podrlo se mi je kup stvari, med drugim mi je umrl tudi oče, na katerega sem bila zelo navezana. Pol leta sem bila na bolniškem dopustu. Komaj sem se za silo izkopala iz tega.“

Iz krize ji je pomagalo tudi gibanje. "Oče mi je na smrtni postelji rekel, da sem borka in da naj nadaljujem po svoji poti. Zdaj se trudim vsak dan sproti. Precej mi pomaga, da čim več časa preživim v naravi. Zlezla sem že na precej hribov, vsake toliko pa obujem superge in grem teč. S tem nameravam nadaljevati,“ je še povedala za Zvezde.

O zdravstvenih težavah in izčrpanosti je Jelena spregovorila že leta 2014. "Preprosto sem se sesula in potrebovala sem kar nekaj časa, da sem okrevala. Zdaj se precej manj vznemirjam zaradi malenkosti, ki so me prej spravile s tira. Človeku se zgodijo stvari, na katere nima vpliva. Bolezen me je spomnila na to, da se moram umiriti in si prisluhniti," je takat povedala.

 

 

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 14:16 28.maj 2018.

    " Oče mi je na smrtni postelji rekel, da sem borka in da naj nadaljujem po svoji poti. Zdaj se trudim vsak dan sproti. Precej mi pomaga, da čim več časa preživim v naravi. Zlezla sem že na precej hribov, ...prikaži več vsake toliko pa obujem superge in grem teč. S tem nameravam nadaljevati,“.............Jelena ...... VSE DOBRO , res je TI SI BORKA !

  • thor 12:50 28.maj 2018.

    Za menoj tudi....