Magazin > VIP
76737 ogledov

Globok padec otroške zvezde, takšen je danes

shaun weiss Profimedia
Shaun Weiss je zmagal v boju proti odvisnosti.

Za igralcem Shaunom Weissom, ki je kot otrok zaslovel s filmsko franšizo Mogočni racmani, so težki časi, saj je bil odvisen od drog.
Njegov prijatelj Drew Gallagher je za TMZ povedal veselo novico, da je Weiss že eno leto ozdravljen, 42-letnik pa še vedno živi v posebni ustanovi z drugimi nekdanjimi odvisniki.

Igralec je zaradi odvisnosti od metamfetamina izgubil vse zobe. Dr. Gabu Rosenthalu se je nekdanji otroški zvezdnik tako zasmilil, da mu je poklonil nov nasmeh v vrednosti 80 tisoč dolarjev. 


"Nasmeh mu je dal še dodatno motivacijo. Sicer mu je šlo dobro, a brez zob je bil potrt. Sedaj se je že začel spet pojavljali,“ je povedal zobozdravnik.

Weissa je policija prvič aretirala leta 2018, ker je bil v javnosti pod vplivom prepovedanih snovi, nato pa še januarja lani, ker je vdrl v neko hišo. "Pred njim je še dolga pot, a napredek je viden vsak teden,“ je še povedal Weissov prijatelj.

Komentarjev 2
  • sam1 09:29 02.februar 2021.

    Sem takoj vedel,da bodo najboljši partner vlade tudi za nadaljnjo nabavo,saj se mi zdi,da od prevzema prve pošiljke firer izgleda precej bolj bos po glavi......

  • bobo7 11:14 31.januar 2021.

    Ko revež pride do velikega denarja, v bistvu postane nam znana Jara gospoda. Problem teh ljudi je upravljanje denarja in svojega življenja. Hitro pade v razuzdanost in se morda prepozno ali nikoli ne zbudi iz sanj