Magazin > VIP
89 ogledov

Gola nosečnica na modni brvi

Sophia Cahill
1/5
Reuters
Manekenka Sophia Cahill se je v osmem mesecu nosečnosti sprehodila po modni brvi kar gola – če odmislimo klobuk.

Manekenka in nekdanja miss Walesa Sophia Cahill je bila eden izmed modelov na modni reviji oblikovalke Robyn Coles v vzhodnem predelu Londona, ki so pokrivala predstavljali kar goli. "Kot neznana oblikovalka sem morala najti način, kako pritegniti pozornost ljudi, da pridejo na revijo. Pri dodatkih, kot so klobuki, pa ni pomembno, kakšne veličine ste in kakšno obliko telesa imate," je oblikovalka spregovorila o tem, kaj jo je vodilo pri organizaciji revije. Svojo nosečo prijateljico pa je k sodelovanju povabila, ker na modni brvi ni pogosto mogoče videti nosečih manekenk. "Bila je edina, za katero sem vedela, da bo srečna, če se bo slekla za revijo," je povedala Robyn.

Na modni brvi so poleg Sophie v osmem mesecu nosečnosti klobuke predstavljali še štirje modeli, med njimi tudi igralec in komik Jeff Leach.

Komentarjev 1
  • skakač 16:42 24.februar 2012.

    Uboga revca.Če ne poznaš drugega,bolj normalnega, načina kako privabiti obiskovalcena revijo,potem to defimitivno ni zate.Saj ti ni treba bit modna oblikovalka,lahko si navadna šivilja,a ne.Mislim..ej.,nage ljudi pošiljat na pisto,pa še pred porodom..groza.Ljudjem se je čisto zmešalo.Sploh ni čudno da ...prikaži več vse jemlje hudič.Ta svet je čist v k...u.Res.