Magazin > VIP
16 ogledov

Golota ni neprecenljiva

Saša Lendero Žurnal24 main
Znana slovenska pevka o goloti, smejalnih gubicah, nezmožnosti odločanja in novi plošči, ki bo izšla v kratkem.
Bi se kdaj slekla za Playboy ali kakšno drugo revijo za moške?
Težko rečem. Moja golota zame ni nekaj tako neprecenljivega, da ne bi imela cene. Golo telo je vendar najbolj naravno stanje. Pa vendar trenutno ne najdem prav nobenega razloga za to, da bi to storila.

Kaj na sebi imaš najraje in kaj bi spremenila?
Zanimivo, a vsako leto (ko je realno potreba večja) imam manj želje po tem, da bi morala karkoli nujno spremeniti. Seveda imam ves čas občutek, da se redim povsod, hujšam pa v dekolte, in seveda kdaj pa kdaj grdo gledam v smejalne gubice, a na splošno se zdim sama sebi še kar ok. Osebnostno pa bi spremenila le to, da bi se manj sekirala in se prej pomirila, ko me nekaj vrže iz tira.

Katera je tvoja najslabša lastnost?
Omenjeni dve, ki pa jima predseduje moja nezmožnost odločanja. Vsaka najmanjša odločitev mi namreč že od otroštva naprej predstavlja pravi stres.


Skupaj sva že sedmo leto in lahko bi prišla kakšna krizica. © Lidija Mataja

 
Kaj z Mihom najraje počneta?
Rada se crkljava, rada pogledava kakšen film, zelo rada se skupaj kopava v kadi, polni eteričnih olj, rada skupaj ustvarjava glasbo, oba imava pregrešno rada računalniške igrice ... Aja, zelo rada dobro jeva.

Ko nista doma, kam najraje zahajata?
V Umag, kjer imajo Mihovi starši vikend.

Kdaj sta se nazadnje skregala in zakaj?
Ne vem, ali imava kakšno zatišje pred viharjem, ampak zadnje čase se kakšnega vsaj malo pomembnejšega prepirčka sploh ne spomnim. Sicer pa je letos sedmo leto in bi lahko prišla kakšna krizica. Seveda upava, da ne!

Poletja je konec in bliža se zima ... kod sta se z Mihom potepala poleti in kam se nameravata odpraviti na počitnice pozimi?
Poleti sva si le dvakrat dovolila kratek pobeg v Umag, saj sva računala na to, da bova novembra odletela na malo daljše uživanje v tople kraje. No, to je zdaj odloženo za nedoločen čas, saj še vedno piliva material za novo ploščo, poleg tega pa je treba do konca meseca oddati tudi pesmi za Emo, zato imava kar nekaj dela tudi s pesmimi za pevce, ki sodelujejo z našo agencijo Lendero&Co.

Verjetno zelo veliko časa preživiš na nastopih. Ali zato trpi tudi tvoje zasebno življenje?
Hja, kaj naj rečem… Vedno je tako, da bi človek malo pojamral, a tako smo narejeni. Če je nastopov premalo, smo žalostni, če pa jih je preveč, zelo trpi zasebno življenje, utrujen si, neprespan, druge stvari, ki se tičejo posla, zamujajo, ker jih ne uspeš postoriti. Predvsem pa začneš TAAAAKOOOO zelo pogrešati kakšen prost dan, da se ne da povedati.

Kaj najraje počneš, ko si doma in nimaš nobenih obveznosti?
Berem, berem, berem, jem, berem, grem na sprehod, jem, berem, jem, berem …(smeh).

 

Saša vedno poskrbi za pravo izbiro oblačil, ki hkrati skrijejo njene napake in poudarijo dobre lastnosti. © Sašo Kos

 
Marsikatera ženska ti lahko zavida postavo. Kako skrbiš za svoje telo? Oh, saj ni tako fajn, kot je videti (smeh). Za postavo skrbim predvsem tako, da si oblečem stvari, ki skrijejo čim več napak in poudarijo čim več dobrih lastnosti. Ko pa tudi prava izbira oblačil ne deluje več, pa obiščem (približno dvakrat na leto) salone za oblikovanje telesa Linea Snella, kjer se v nekaj tednih spet lepo "spravim v obliko". Zame je to edinstvena vadba, saj res hitro dosežem rezultate. Moj športni duh je namreč povsem zakrnel in je izreeeedno nepotrpežljiv (smeh).

Pesem Stoje bom prebolela je pri poslušalcih dosegla pravi uspeh. Lahko v kratkem pričakujemo novi album?

Ja, pesem Stoje bom prebolela je zaradi močne izpovednosti vzbudila precej pozornosti in na svoj elektronski naslov ter v knjigo gostov sem dobila po njeni premieri ogromno pisem, od katerih so me nekatera prav pretresla. Namenoma je nisem posebej promovirala, saj je zelo osebna in je tiste ljudi, ki jim je bila namenjena, zagotovo dosegla. Posvečena pa je velikemu prijatelju in vizionarju naše agencije, našemu Rajku. Sicer pa zdajle že končujemo novo pesem, veselo, pozitivno, z naslovom Ob tebi lepši je svet. Plošča je že tik pred zdajci in bo zunaj najpozneje na začetku decembra. Veseli me, ker smo na njej zbrali toliko melodij z močnim potencialom hita, poleg že uveljavljenih Levinje, Nedosegljive in Stoje bom prebolela. Zdi se mi, da bom vsakokrat komaj čakala, da bomo splavili nov radijski singel (smeh).

Za koliko časa se boš, ko se bosta z Mihom odločila za družino, odpovedala karieri?
Po mojem za kakšno leto. Umaknila pa se bom skoraj gotovo še pred drugo polovico nosečnosti.

Če bi lahko izbrala en trenutek, ki se ti je vtisnil v spomin v karieri, bi to bil ...
Moj samostojni koncert v nabito polni dvorani Tabor. Čudovito je vedeti, da je toliko ljudi prišlo zaradi tebe. Res, nor občutek, ko se za prevlado tepeta hvaležnost in evforija.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.