Magazin > VIP
148633 ogledov

Govorila, da sta le prijatelja, v soboto pa se je naša pevka z njim poročila!

anja istenič Osebni arhiv
Ljubezenska pravljica, ki se je rodila iz prijateljstva.

Ljubezenska zgodba pevka Anje Istenič je nekaj prav posebnega. Svojega zaročenca Dejana je spoznala leta 2018 v baru, v katerem je občasno delala kot natakarica. Lepotička mu je očitno takoj padla v oči, pri Anji pa je trajalo malo dlje, da je preskočila iskrica. "Velikokrat sem mu rekla, da sva lahko le prijatelja, ampak zarečenega kruha se največ poje," nam je leta 2022 ob izidu spota za pesem Ljubezni ne zapiraj vrat povedala pevka. 

Ta konec tedna pa se je Anja dokončno vdala v ljubezensko usodo z Dejanom in mu dahnila usodni "da". Pevka je na Facebooku objavila le eno poročno fotografijo, in sicer fotografijo s poročnimi prstani, razkrila pa je tudi, da je svojemu priimku dodala še moževega, tako sedaj sliši na ime Anja Istenič Gotic. Paru iz srca čestitamo. 

Tako kot začetek njune ljubezni je bila nekaj posebnega tudi zaroka. Zgodila se je namreč pred kamero, in sicer med snemanjem prej omenjenega spota. Marca lani pa je njuno zvezo okronal še prihod sina, ki sta mu nadela prelepo ime Liam. 

anja istenič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Pred poroko pa so Anjine prijateljice poskrbele za nepozabno dekliščino. "Moje punce so potrdile, da sem pripravljena na skok v zakon. Hvala za nepozabni večer," je mlada mamica zapisala ob galeriji fotografij s svojimi prijateljicami, ki so ji očitno omogočile tudi snidenje s pevcem Dejanom Vunjakom. Poleg fotografij bo Anjo na ta zabavni dan spominjala tudi diploma ... "Spodaj podpisane članice komisije z veseljem ugotavljamo, da je kandidatka uspešno opravila vse naloge na dekliščini in s tem dokazala, da lahko brez težav kljubuje tudi najtežjim zakonskim preizkušnjam," je pisalo na "dokumentu". 

Pevka je za naš medij prejšnji teden razkrila, da je dekliščina potekala v Novi Gorici. Tam so jo odpeljali na kegljanje in v center mesta, kjer je morala opraviti več nalog. "Poiskati sem morala fanta z imenom mojega bodočega moža, zaplesati z mimoidočim, narisati svojo družino, na trgu zapeti pesem. Na koncu smo šle na žur od pevca Dejana Vunjaka," je povedala.

Komentarjev 7
 • Pierre 16:53 28.maj 2024.

  Znana pevka je vsaj na primer Saška Lendero......

 • Avatar Boris Gotić
  boris35 11:36 28.maj 2024.

  Bila je čudovita poroka! Živeli ženin in nevesta!

 • Avatar Zoran
  StarMačk 10:36 28.maj 2024.

  Poznam kar nekaj slovenskih pevk in tudi pevcev, ampak priznam za tole dečvo pa prvič slišim!? Glede na to da piše, da je delala v baru, a gre morebiti za barsko pevko?

Sorodne novice