Magazin > VIP
13959 ogledov

Grda ločitev: Histerična Jennifer Aniston napadla moža

Jennifer Aniston in Justin Theroux Profimedias
Varanje, laži, ljubosumje …

Igralka Jennifer Aniston je napadla moža Justina Therouxa, s katerim je poročena dve leti. Ta naj bi ji že dolgo časa lagal in jo varal. "Histerično je napadla Justina. Bil je verbalni napad epskih razsežnosti, zato je bilo za oba najbolj pametno, da se je Justin umaknil, preden je prepir postal tudi fizičen," je za Radar Online povedal vir blizu paru.

Igralec je bil zaradi napada tako pretresen, da se je odpeljal do prvega Hilton hotela in tam najel edino sobo, ki je bila še prosta – največji apartma, ki stane kar 500 dolarjev na noč, je še povedal vir. Kot so ameriškemu mediju povedali očividci, se je igralec v hotelski restavracij skrival za velikimi sončnimi očali in kapo. Par se bo v kratkem ločil, je prepričan vir, ki je dodal: "Justin ne more verjeti, kako grdo ga je Jennifer napadla, zato se k njej ne misli vrniti."

Jennifer Aniston Magazin Jennifer Aniston spet obsedena z Bradom Pittom

Justin naj bi imel velik problem s spogledovanjem, saj se, kot piše Radar Online, temu preprosto ne more upreti. To dela takrat, ko Jennifer ni ob njem in včasih tudi, ko je ob njem. "Njeni bližji prijatelji vedo, kako zelo ji je težko, ker je njen mož tako spogledljiv," je povedal vir.

Paparaci so parček v teh dneh od oktobra prvič ujeli v svoj fotografski objektiv. Jennifer in Justin sta se odpravila v Mehiko, kjer naj bi 'delala na odnosu' in se trudila zgladiti spore ter rešiti njun zakon.

1/5
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice