Magazin > VIP
21167 ogledov

Grenke besede: Kraljevi fotograf kritizira vojvodinjo Kate

Kate Middleton Profimedia
Fotograf, ki je smel pred leti fotografirati princeso Diano in njena sinova, javno kritiziral vojvodinjo Kate,

Britanci ljubijo Williama in njegovo Kate, nekateri celo tako močno, da so upali, da bo kraljica preskočila sina in princu predala krono. Čeprav se to ni zgodilo, je mladi par za monarhijo izjemnega pomena, saj nagovarjata mlajše generacije. Svojo nalogo opravljata več kot izvrstno. Na njun sloves je sicer slabo vplivala knjiga princa Harryja, v kateri je med drugim zapisal, da ga je William napadel, Kate pa naj bi bila nesramna do Meghan. 

Sedaj pa je vojvodinjo javno kritiziral tudi fotograf John Swannell, ki je smel večkrat fotografirati kraljico in druge člane kraljeve družine. Leta 1994 so zanj pozirali princesa Diana, William in Harry, pred objektivom je imel tudi Margaret Thatcher in Tonyja Blaira. 76-letnik torej ve, o čem govori, zato so mu prisluhnili, ko je povedal mnenje o početju Kate Middleton, ki prav tako obožuje fotografiranje.

V zadnjem letu je vse uradne fotografije svojih otrok posnela sama in tako mladim fotografom odvzela možnost, da si ustvarijo ime. "Delo, ki sem ga opravljal za kraljevo družino, je pomagalo moji karieri. Danes fotografi te možnosti nimajo več," je povedal Swannell in dodal, da Kate ni dobra fotografinja. "Stiska gumb. Z otroki je lažje, če jih poznaš," še pravi.

Glavni razlog, da Kate svoj naraščaj fotografira sama in njihove posnetke redno objavlja na uradnih družbenih omrežjih, je varovanje zasebnosti. Paparaci jim tako niso ves čas za petami, saj fotografije nimajo velike vrednosti.

Komentarjev 5
  • Kmodri 14:41 24.april 2023.

    Ti članki kažejo na to, da si nekdo želi v Sloveniji monarhijo!! Kdo bo prvi slovenski kralj? Janez I. iz sekte S(D)S! No, on je že kralj med svojimi...

  • Friderik1950 12:56 24.april 2023.

    Če bi Kate posadili na prestol, bi še lahko rešili monarhijo.

  • Ender3 12:25 24.april 2023.

    Je ta avtor obseden z angleškim dvorom al kaj?