Magazin > VIP
62 ogledov

Grozijo sinu Placida Dominga

Placido Domingo jr. Reuters
Sin znanega opernega pevca Placida Dominga je zapustil scientološko sekto. Zdaj se sooča s posledicami.

Potem ko so mu scientologi prepovedali stik z nekdanjo ženo Samantho, se je sin slovitega tenorja Placida Dominga odločil, da sekto zapusti. Od takrat, tako pravi Placido Domingo jr., mu grozijo. Samantha je sekto zapustila že lani, zato je "organizacija“ od svojega člana tudi zahtevala popolno prekinitev stikov. Tudi z otroki, s katerimi bi v prihodnje lahko komuniciral le prek odvetnikov. Njihovi zahtevi se ni uklonil.

Takoj po tem, ko je zapustil sekto, se je na njegovem Facebook zidu pojavilo sporočilo, naj ga vsi scientologi izbrišejo iz prijateljev. Več kot 120 ljudi je to tudi storilo. Nato pa se je pojavil blog, v katerem je bilo zapisanih veliko zelo osebnih podatkov o Domingu, med drugim tudi njegovo priznanje, da je prevaral ženo. To je skladatelj med seansami zaupal sekti. "To je nezaslišano. Si predstavljate, da bi to storili Tomu Cruisu ali Johnu Travolti?" pravi Domingo, ki je sekto označil za patetično in strašljivo. Poleg tega vsem svetuje, naj se izogibajo njenim lovkam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.