Magazin > VIP
148605 ogledov

Grozljivo, očeta znanega Slovenca pred blokom pretepli do smrti

nipke joonglaa
Eden naših najbolj priljubljenih raperjev je spregovoril o grozljivi življenjski izkušnji, ki ga je zaznamovala še vrsto let in razkril, kako se je s tem soočil.

Nipke je v preteklosti sicer že spregovoril o grozljivi izgubi očeta, ki so ga pred domom pretepli do smrti, naš glasbenik pa ga je našel v mlaki krvi. O tej izkušnji je ponovno govoril v podkastu Aidea in podrobno opisal, kako se je s to travmo soočil.

Tragedija se je zgodila, ko je bil star 18 let, pomoč je poiskal šele 10 let kasneje. Razkril je, da je bil vrsto let kronično nesrečen in nezadovoljen, bil je prepričan, da mu dobre stvari niso namenjene. V sebi je nosil tudi veliko sovraštva in maščevalnosti. Pomagala mu je šele psihoterapije, ki pa je sprva ni želel sprejeti. Najprej se je tega lotil njegov štiri leta mlajši brat, ki je bil vrhunski športnik in ga je k psihoterapevtki napotil njegov menedžer. Brat ga je dolgo časa spodbujal, a končno se je uklonil, ko je s psihoterapijo začel tudi njegov prijatelj. "Potem sem pa šel in 10 let hodil na skupino. Najboljša odločitev, potem sem k tej psihoterapevtki pripeljal še vsaj 50 ljudi. Bilo je težko, že prvo ali drugo seanso sem se pred vsem zjokal. Ker se nisem nikoli z nobenim pogovarjal o teh stvareh," je povedal, a priznal, da skupina ni za vsakega, da je nekaterim lažje ena na ena. "Zdaj ne hodim, a verjamem, da bom šel spet kaj nazaj. Varno okolje, ena ura in pol na teden, zelo prav mi je prišlo to v življenju," je med drugim dodal.

Podrobno je tudi opisal, kako so bili videti ti sestanki. Več o tej izkušnji, lahko prisluhnete v spodnjem videu. 

 

Komentarjev 8
  • Milan59 13:55 20.oktober 2023.

    Od kdaj pa imamo pravico,da se maščujejo z ubojem?Ne bom iskal besede,ki bi lahko opisala osebek,ki se to sprašuje…

  • fuckZ24 21:05 09.oktober 2023.

    Pred 100 leti. Vi pa pisete kot da je blo včeri. Idioti

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 15:50 09.oktober 2023.

    To pa je top novice izpred 10 let, pa kaj ste pisunčki normalni ali ne vete več kaj bi pisal