Magazin > VIP
62434 ogledov

Hajdi Korošec se brani: "Načeloma se na opazke ne odzovem, na to pa se bom“

hajdi korošec Instagram
Očitajo ji, da se "preserava".

Nekdanja pevka, danes uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek je na Instagramu objavila video, ki ga je posnela zaradi kritik, ki jih je bila deležna po svojem potovanju v Dubaj. "Dobila sem nekaj opazk, na katere se načeloma ne odzivam, ampak ker mi ni vseeno za sledilce, se na to opazko bom,“ je začela govor.

Hajdi je bila z družino februarja na križarki, marca na Kanarskih otokih, sedaj pa uživajo v Dubaju. Fotografije dogodivščin je objavljala na družbenih omrežjih in med komentarji se je znašlo tudi nekaj kritik, na katere je Hajdi sedaj odgovorila.

Razložila je, da sta s soprogom lani načrtovala več pobegov v tujino, ki pa jih zaradi koronavirusa ni bilo mogoče izpeljati. Dobila sta vavčerje, ki veljajo le eno leto, zato jih je treba čim prej porabiti.

Hajdi je tudi povedala, da z družino živi pri svojih starših. "Delala sem v bančništvu in videla, kako so ljudje s hipotekami postali žrtve lastne hiše. Rekla sem si, da tega ne bom počela. Ves presežek denarja premišljeno in pametno vlagamo v potovanja.“

Nekdanja pevka še pravi, da z objavami iz tujine svojih sledilcev ne želi zavajati, da živi razkošno življenje, ampak jim podati koristne nasvete, kako z družino poceni potovati.

Odzvala se je tudi na kritike, da „nič ne dela“. "Moji delavci niso delavci, ampak sodelavci, moji prijatelji. Prejemajo pošteno plačilo, vsak mesec, redno, vse prispevke plačani. Moja vest je glede tega mirna. Tudi jaz moram delati na potovanjih, kar ni vedno enostavno.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Komentarjev 18
  • Albatroz 06:17 08.april 2021.

    Hipotekarni kredit ni suženstvo ampak vlaganje, raje kot 20 plačevanje najemnine bo hiša enkrat tvoja. To da lahko živi pri nekom pa je samo sreča in razvada. Kako dolgo imata obe strani korist to gre.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:45 08.april 2021.

    Ja, ja, čas za Hajdiine objave morda za večino Slovencev ni najprimernejši, ampak kaj vam pa punca hoče? Z vami deli nasvete kako na potovanju do nekih ugodnosti, ki jih prinašajo družbena omrežja. Če bi bili bolj širokogledi, bi videli, ...prikaži več da vam v resnici želi pomagati. An narod, če ne bi bilo foušije, bi bilo za ve dosti.

  • a0a00f39e817d67fe2684868c4e710c9609706fe 15:25 07.april 2021.

    Na žalost Slovenska "foušarija" ne pozna meja. Postali smo narod (ne vsi) izdajalcev, žaljivcev, se zmerjamo... Nekaterim je to postala sreča in vse to je pri nas prišlo na platno sedaj, v času Corone.