Magazin > VIP
8786 ogledov

Halle Berry: Zato ji je Hollywood obrnil hrbet

halle berry
Halle Berry že od leta 2012 ni posnela uspešnega filma. Letos pa v kina prihaja film, ki obeta. Lepotica so najeli za film John Wick 3.

Halle Berry se je leta 2002 vpisala v zgodovino kot prva temnopolta igralka, ki je prejela oskarja za glavno žensko vlogo. Od takrat pa je njena kariera začela počasi usihati. Pa tako lepo se je začelo ...

Svojo prvo vlogo je dobila leta 1992 v filmu Jungle Fever in hitro postala ena najbolj iskanih igralk na svetu. Kar mnogi ne vedo – leta 1990 je Halle še živela v ustanovi za brezdomce.

Ko je na oskarjih zmagala za vlogo v filmu Bal smrti, je svet ganila s svojim govorom, saj je nagrado posvetila vsem temnopoltim ženskam, ki so z njenim uspehom dobile možnost za delo. Ves svet je mislil, da je to začetek velike kariere, a usoda je hotela drugače. Leta 2003 je v kina prišel film Gotika. Finančno je bil sicer uspešen, kritiki pa so ga raztrgali. Od tega udarca si verjetno še danes ni opomogla. "Med snemanjem me je pogostokrat tlačila mora,“ je povedala v nekem intervjuju. Zaradi zgodbe, ali je igralka čutila, kaj ji prinaša prihodnost? Tudi film Catwoman je bil polomija. Za to vlogo je Halle dobila celo malino –  nagrada za najslabše filmske dosežke.

Je krivo njeno zasebno življenje?

Tudi njeni novejši filmi niso bili dobro sprejeti, težave pa je imela tudi v zasebnem življenju. Ko se je ločila od igralca bejzbala Davida Justica, je razmišljala o samomoru. Slabo se je končal tudi njen 4-letni zakon z glasbenikom Ericom Benetom, ki jo je varal. Njeno razmerje z manekenom Gabrielom Aubryjem, ki od igralke prejema mesečno preživnino v višini 20 tisoč dolarjev, se je končalo s srditim bojem za skrbništvo nad hčerko Nahlo. Nato je v njeno življenje vstopil igralec Olivier Martinez, a se je po dveh letih in rojstvu sina končala tudi ta zveza.

Je njeno zasebno življenje krivo, da se je producenti izogibajo in za svoje filme raje najemajo igralke, ki s sabo ne nosijo tako umazane prtljage? "Daily Beast" je v članku "Make Halle Berry Great Again" pesimistično napovedal, da je zvezdničina prihodnost v filmih B-kategorije …

Kakor koli že, letos jo bomo videli v John Wicku 3, v katerem igra tudi Keanu Reeves. Prva dva dela sta bila zelo uspešna. Halle želimo, da bi bil tudi tretji.

 

Komentarjev 1
  • kapibara1 17:45 09.februar 2019.

    Bravo pupa- GO - GO _ GO- tisti seks( na kavču- neka zgublena duša ) , ne vem naslova, je kultna zdeva ! Ni čudno, da se govori, da je bil resničen..

Sorodne novice