Magazin > VIP
51594 ogledov

Harry in Meghan: Trump takoj napadel, to sta mu odgovorila

harry, meghan Profimedia
Harry in Meghan sta od jutri dalje svobodna.

Od jutri dalje vojvoda Harry in njegova soproga Meghan ne bosta več spadala med vidnejše člane kraljeve družine. Njuna odločitev, da ne želita več služiti kroni, je s sabo prinesla "sankcije“. Odslej bosta morala sama poskrbeti za svoj prihodek, odpovedati pa sta se morala tudi uporabi besede „royal“, kar ju je od vsega najbolj zabolelo. Zakaj, lahko preberete TUKAJ.

Ta prepoved je vplivala tudi na njun profil na Instagramu – Sussex Royal. Od svojih sledilcev sta se že poslovila. "Kot lahko vsi čutimo,  je svet v tem trenutku zelo krhek. Kljub temu sva prepričana, da je v vsakem potencial, da naredi spremembo – kot lahko sedaj vidimo po svetu, v svojih družinah in skupnostih ter pri tistih v prvih bojnih linijah – skupaj se lahko spodbujamo. Trenutno sta najpomembnejša zdravje in dobro počutje vsakogar po svetu in tudi iskanje rešitev za težave, ki so nastale zaradi pandemije,“ sta zapisala in dodala, da se bosta osredotočala na to, kako pomagati drugim. "Hvala tej skupnosti – za podporo, navdih in skupno zavezo k dobremu.“
 

Trump: ZDA ne bodo plačale

Par se je pred nekaj dnevi iz Kanade preselil v Los Angeles. Ameriški predsednik se je na njun prihod takoj odzval na Twitterju in jima sporočil, da ZDA ne bodo plačale računa za njuno varovanje. 

Meghan in Harry sta se preko svojega predstavnika za medije na njegov zapis odzvala. "Vojvoda in vojvodinja ameriške vlade ne nameravata zaprositi za varovanje,“ je povedal in dodal, da se je par že dogovoril za varovanje, ki ga bosta plačala sama.

Komentarjev 5
  • joze05 15:42 01.april 2020.

    Ma koga briga ta stara baba in cela kopica lenuhov ki lešo živijo na tuj račun

  • Ender3 13:55 31.marec 2020.

    Dejte prosim nehat pisat o teh osebkih,niso vredni omembe, le koga to zanima.?

  • mirror 07:45 31.marec 2020.

    Tako je če se skregaš z belim kruhom. Harryu bo še zelo žal, da se odpovedal ugodnostim in ločitvi od kraljeve družine.